Folk Meta l Fest 7

Folk Meta l Fest 7

Rok se s rokem sešel a my začínáme připravovat již 7. ročník festivalu Folk Metal Fest. I letos přijede dvanáct kapel nejen z České republiky, ale i ze zahraničí. Dá se říct, že úspěšnost festivalu se pořád zvyšuje, což nás velice těší, a o to větší máme motivaci se i nadále zlepšovat.

Na jaké kapely se můžete letos těšit? Z České republiky to jsou Indrid Cold, Inner Sphere, Breaking the Cycle, AOH, Awrizis, Emerald Shine, Wolfarian, Cruadalach, Ďyvina, Poetické hudební společenstvo a jako vyvrcholení festivalu Tomáš Kočko a Orchestr. Zapomenout však nesmíme ani na kapelu ze Slovenska Strigôň. Program je postaven napříč několika hudebními žánry a není pochyb, že si každý vybere to své.

To nejpodstatnější dodáme závěrem: dne 24. srpna od 12.00 hodin se na Vás těšíme v Městském kulturním středisku Tišnov. Vstupenky je možné rezervovat na tic@kulturatisnov.cz, tel. 605 236 291. Vstupenky za předprodejovou cenu (350 Kč) je nutné rezervovat do 31. července a následně vyzvednout na místě do 12.00. Od 1. srpna je možné sice vstupenky rezervovat, ale cena je již plná, a to 400 korun na celý festival. Více informací na fb: FOLK METAL FEST 7. Děkujeme všem sponzorům za finanční i materiální podporu celého festivalu, jsou to: město Tišnov, Jihomoravský kraj, Městské kulturní středisko Tišnov, Slavkovský pivovar, Obchod s nápoji Olší, Hostinec U Kovářů, Gastro Frozen, TIC Tišnov, Tišnovské noviny, Tisk Centrum, Reakce,
Obscuro, Beat rock radio, obec Železné, obec Hradčany).

Zdeněk Válka

ilustrační foto

Další článek:
Předchozí článek: