TyJáTr FEST počtvrté

TyJáTr FEST počtvrté

Vážení příznivci umění a kulturních zážitků, dovolte nám, abychom vás již počtvrté pozvali na TyJáTr FEST 2019. Z předchozích let již jistě víte, že se jedná o putovní kulturní festival, na kterém se vám během tří dnů představí soubory taneční, pěvecké, divadelní a hudební skupiny z řad amatérských a ochotnických seskupení pocházejících z Tišnovska či blízkého okolí.

Festival se koná pod záštitou Dobrovolného svazku obcí Tišnovsko, tentokráte v termínu 6. až 8. září. V pátek 6. září zahájíme v Nedvědici, v sobotu 7. září se přesuneme do Borovníku a festival zakončíme v neděli 8. září v Lažánkách. Stálou podmínkou pro zájemce o pořádání je existence vhodných exteriérových prostor, kde může festival proběhnout, a i letos se podařilo pro akci získat obce, které takovými místy disponují. V případě nepříznivého počasí je zajištěno suché zázemí.

V současné době již máme obsazené všechny tři dny. Velmi nás těší nejen to, že se vracejí „staří známí“, ale že i v letošním roce se nám podařilo pro festival získat „nová jména“, která se tímto vystoupením mohou v regionu blíže představit. I letos se tak můžete těšit na ochotnická divadelní představení, nové choreografie tanečníků a příjemné hudební zážitky. Součástí akce budou rovněž drobné workshopy nejen pro děti, představí se vám místní spolky a volnočasové organizace. Významnou část vystupujících umělců tvoří dětské soubory a skupiny, program je tedy vhodný pro celé generace.

Věříme, že i letos se vypravíte zakončit s námi prázdniny krásným kulturním zážitkem a podpoříte tak regionální aktivity. Jste srdečně zváni!

Bližší informace o programu budou uveřejněny na stránkách www.dsotisnovsko.cz, www.facebook.com/tyjatrfest1, na výlepových plochách obcí. Těšíme se
na vás!

Miriam Jedličková

 

Další článek:
Předchozí článek: