Začněte nový školní rok s bojovým uměním Taekwon-do!

Začněte nový školní rok s bojovým uměním Taekwon-do!

Největší škola taekwon-do v ČR Ge-Baek Hosin Sool otevírá další školní rok! Přijďte si zacvičit tradiční korejské bojové umění taekwon-do! Máme nejširší nabídku tréninků v Čechách, minulý rok se nám již popáté v řadě podařilo obhájit celkové vítězství Mistrovství České republiky. V letošním prvním kole závodů Středisek talentované mládeže, konaném v červnu, jsme se opět umístili jako nejlepší s celkovým ziskem 29 zlatých medailí. Tentokrát zde závodilo rekordních 210 účastníků bojujících za pět středisek, mezi nimiž své umístění získala i tišnovská závodnice Tereza Vorlíčková v podobě zlaté medaile za sportovní boj. Gratulujeme a děkujeme za odhodlání a cenný příspěvek.

Při tréninku klademe důraz na originální hodnoty bojových umění, jimiž jsou zdvořilost, čestnost, vytrvalost a sebeovládání. Školu vedeme pod dozorem korejského velmistra Hwang Ho Yonga, jako jediní v republice nově vyučujeme i další korejská bojová umění taekkyon a hoppae sool.

Přihlásit se můžete během celého roku, jen u nás získáte zkoušky na vyšší pásek i výbavu (dobok, lapa, chrániče) zdarma. Neváhejte a zacvičte si s námi v ZŠ Smíškova Tišnov. Pro bližší informace a přesný rozpis tréninků navštivte náš web na tkd.cz.

Katrin Dejlová, Ge-Baek Hosin Sool

Foto: Kamila Káňová

Další článek:
Předchozí článek: