FOLK METAL FEST 6

FOLK METAL FEST 6

Dne  25. 8. 2018 se uskuteční již šestý ročník festivalu FOLK METAL FEST. 12 kapel z  Moravy, Čech a Slovenska navštíví předposlední srpnový víkend Tišnov. Od prvního ročníku zde vystoupilo na 50 kapel z celého koutu republiky i z okolních států jako například ze Slovenska, Polska a Německa. Ani letošní ročník nesmí zůstat předchozím nic dlužen. Na Folk Metal Festu zahrají jak kapely z minulých let (kterým se u nás moc líbilo), ale také uslyšíte i nové účastníky, kteří rozhodně stojí za poslech.

A na koho se můžete těšit?

 Vystoupí zde kapely: Ertha, Prayers in Vain, Obereg, Desire for Sorrow, Morna, Mallephyr, Panychida, Hakka Muggies, Postcards From Arkham, Jeden kmen a také Deloraine. Jako hlavní kapela zahraje SILENT STREAM OF GODLESS ELEGY.

Co vás čeká a nemine, jste se již dozvěděli. Co k tomu tedy dodat více?    Několik žánrů, celodenní program – nezapomeňte 25.8. od 11:00 se potkáme v Městském kulturním středisku v klubu pod kinem. Předprodej vstupenek na festival bude zahájen od 1. 6. 2018 v TIC Tišnov. Rezervace vstupenek je možná na  tic@kulturatisnov.cz Předprodejová cena 350,- Kč platí do 24.8. V den koncertu je cena vstupného již 400,- Kč. Více informací na fb: FOLK METAL FEST 6.

 Děkujeme všem sponzorům za finanční i materiální podporu celého festivalu (město Tišnov, Městské kulturní středisko, Slavkovský pivovar, Obchod s nápoji Olší, Hostinec U Kovářů, Gastrofrozen, Tisk centrum, Obscuro, Beat rock radio, TIC Tišnov, Tišnovské noviny

Zdeněk Válka

Ilustrační foto

 

Další článek:
Předchozí článek: