Krajská soutěž karate v Tišnově

Krajská soutěž karate v Tišnově

Koncem loňského roku jsme byli požádáni Výkonným výborem Jihomoravského svazu karate ČSKe, z. s., abychom uspořádali první kolo Krajského poháru mládeže a Poháru talentů v Tišnově. Žádosti jsme vyhověli, protože jsme po dvou letech opět chtěli soutěžit v domácích podmínkách a také si vyzkoušet, jestli na to organizačně máme.

Během těch dvou let došlo k nárůstu počtů soutěžících a prostory sokolovny by na soutěž takového formátu již nestačily. Díky vstřícnosti pana ředitele ZŠ Smíškova jsme mohli tuto soutěž uspořádat 13. ledna ve sportovní hale a tělocvičně této školy. Zúčastnilo se jí sto třicet závodníků z třinácti klubů karate Jihomoravského kraje. Milým hostem byl i starosta Tišnova pan Jiří Dospíšil, který předával oceněným závodníkům diplomy.

Naši karatisté se také neztratili, celkem získali dvacet medailových ocenění (K. Dvořáková, K. Křehlíková, C. Jakubec, M. Mach, S. Medunová, T. Matulka, L. Musilová. M. Sýs, B. Holemá). Blahopřejeme!

Soutěž takového formátu by nešla zvládnout bez pomoci rodičů našich dětí a dalších příznivců tišnovského karate, kteří pomáhali s přípravou sportovišť, nachystali výborné občerstvení, zodpovědně fandili a po soutěži uklízeli. Za to vše jim patří velký dík!

Organizačně i společensky jsme snad soutěž zvládli, o čemž svědčí příznivé hodnocení zúčastněných a jejich přání se do Tišnova zase vrátit.

Petr Jůza

Foto: Gabriela Jůzová

Další článek:
Předchozí článek: