Tišnovská florbalová liga

Tišnovská florbalová liga

Druhý ročník florbalové soutěže pro děti a mládež z Tišnova a okolí se blíží do finále. Pět týmů v kategorii starších žáků, pět týmů v kategorii mladších žáků a čtyři týmy v kategorii dorostu se v tomto školním roce utkaly již na čtyřech turnajích v tělocvičně ZŠ Smíškova. Zápasy jsou čím dál kvalitnější a hráči podávají stále lepší výkony, takže se v dubnu na závěrečném pátém turnaji máme na co těšit.

Po čtyřech kolech je pořadí následující:  

mladší kategorie : 1. Pendolino 80 b., 2. Tygři 65 b., 3. Florbal stars 48 b., 4. Raplové 43 b., 5. Kluci v akci 24 b.

starší kategorie: 1. Žabí jezdci 84 b., 2. Černá mamba 52 b., 3. Gepardi 51 b., 4. Kojoti 48 b., 5. Dream team 25 b.

kategorie dorost: 1. Thunder IBK 63 b., 2. Tragédi 40 b., 3. Brácha tým 34 b., 4. Dvacetosmička 23 b.

Kromě pořadí týmů hodnotíme i nejlepší střelce, nahrávače a nejužitečnější hráče (podle kanadského bodování), jak v jednotlivých týmech, tak v celé soutěži. Jak se týmy umístí v konečném účtování a kteří hráči ovládnou nejvyšší příčky individuálních statistik, se dozvíme již brzy!

Závěrečná finálová utkání s celkovým vyhodnocením proběhnou u mladších žáků v sobotu 8. dubna. V neděli 9. dubna se můžeme těšit na vyvrcholení soubojů starších žáků a v kategorii dorostu. V obou hracích dnech se navíc kromě florbalových zážitků můžete těšit na taneční vystoupení dětí z kroužků Inspira! Přijďte podpořit své florbalisty a také se podívat na šikovné tanečnice! Všichni jste srdečně zváni.

O konečném pořadí a všech ostatních výsledcích budeme opět informovat. Už nyní můžete zhlédnout průběžné výsledky, včetně individuálních statistik, na webu Inspira (www. svcinspiro.cz), případně na facebookových stránkách StyleSport TFL nebo na Facebooku Inspira.

 

Ondřej Smutný

Foto ilustrační

Další článek:
Předchozí článek: