Pozvánka na 3. charitativní ples – tentokrát v Tišnově

Pozvánka na 3. charitativní ples – tentokrát v Tišnově

Na začátku letošního roku proběhl v Nedvědici druhý ročník charitativního plesu, který pořádá zapsaný spolek ZpěvAhra vždy s cílem pomoci konkrétní osobě či organizaci. Druhý charitativní ples podpořil rodinu Barunky Haráskové. Díky štědrým příspěvkům sponzorů a výtěžku z celého večera se pro dobrou věc podařilo vybrat celkem 65 000 Kč. Rodina tento finanční obnos využije k zaplacení operace, která Barunku v příštím roce čeká.

Rádi bychom Vás jménem zapsaného spolku ZpěvAhra srdečně pozvali na 3. charitativní ples, který se uskuteční v sobotu 21. 1. 2017 v 19.30 v sále sokolovny v Tišnově (z důvodu rekonstrukce nedvědické sokolovny).

Výtěžek z letošního programu a sponzorských darů bude poskytnut Nadačnímu fondu VRBA, který pomáhá ovdovělým rodinám s dětmi vrátit se zpátky do života. Jeho posláním je psychická i praktická podpora těchto rodin, zaměřená především na dlouhodobé zlepšování jejich psychické a fyzické kondice. (Více informací najdete na webových stránkách www.nadacnifondvrba.cz.)

A na co se můžete letos během slavnostního večera těšit? K tanci a poslechu zahraje opět skvělý Broadway Band Brno se sólisty Městského divadla Brno, o předtančení se postará taneční obor ZUŠ Tišnov a bude možné zhlédnout i ukázky profesionálních tanečníků, potěší vás květinové překvapení. Hlavním hostem plesu bude známá zpěvačka Linda Finková.
Předprodej vstupenek: Cukrárna Milena v Nedvědici, TIC Tišnov.
Přijďte zažít atmosféru slavnostního večera a vyzkoušet si hřejivý pocit z pomoci druhým.
Kristýna Čermáková

Foto: Pavel Štarha

Další článek:
Předchozí článek: