Kam na výlet?

Místní akční skupina Brána Vysočiny, z. s., která zahrnuje členské obce Borovník, Braníškov, Březina, Lažánky, Lubné, Maršov, Níhov, Svatoslav, Úsuší, městys Deblín a město Tišnov, vydala brožuru Kam na výlet? s podtitulem Poznáváme krásy oblasti MAS Brána Vysočiny.

Smyslem této brožurky, která se vám hravě vejde do kabelky či batohu, je provést vás po zajímavých místech, která jsou součástí území MAS Brána Vysočiny.

U každého z výletů je stručně popsáno, kudy trasa vede, její délka či náročnost, ale také to, kde se můžete občerstvit nebo jaké zajímavosti na cestě potkáte. Brožurka je doplněna i o fotky z jednotlivých výletů. Mapky tras jsou vloženy pomocí QR kódů pro chytré telefony.

Tyto brožurky jsou bezplatně k dispozici na obecních úřadech členských obcí, v Ekoporadně Tišnovsko, v Turistickém informačním centru v Tišnově či přímo v kanceláři MAS (budova MěÚ Tišnov, Radniční 14, Tišnov). Brožura je také ke stažení v elektronické podobě na stránkách MAS, www.masbranavysociny.cz v sekci Informační letáky MAS.
Naplánujte si výlet a POZNEJTE KRÁSY OBLASTI MAS BRÁNA VYSOČINY!

Sylva Veselá

 

Další článek:
Předchozí článek: