Prosinec v Centru sociálních služeb

Prosinec v Centru sociálních služeb

Plavání ve Wellness Kuřim
Prosinec
7. 12. 2016
Odjezd od Podhorácké restaurace v 11.45 hod.
Doprava a vstup: 100 Kč
Zakončení podzimní sezóny plavání v restauraci U Mertů.
V případě nízkého počtu účastníků se v daném termínu nepojede.
Kontakty pro bližší informace a přihlašování:
Markéta Prokopová (mob. 730 193 325)
Marta Špirková (tel. 773 590 274)
osobně v knihovně Centra sociálních služeb Tišnov, Králova 1742

Vánoční tvořivá dílna v CSS Tišnov
V pátek 25. listopadu se již tradičně bude konat vánoční tvořivá dílna s aranžérkou Jitkou Pokojovou, v jídelně DPS Králova od 13 hodin. Přijďte si s námi vyrobit a nazdobit adventní věnce, vánoční aranže a dekorace. K dispozici budete mít chvojí, ozdoby, přírodní materiály, tavnou pistoli k přichycení ozdob aj. S sebou si přineste věnec, případně kruh, vázací drát, ozdoby a svíčky, dle vlastní fantazie.

Vánoční prodejní výstava
Srdečně Vás zveme na vánoční prodejní výstavu ručních prací seniorů, která se koná v pondělí 28. listopadu od 9.00 do 16.00 hodin v prostorách DPS Králova. K vidění a zakoupení budou vánoční dekorace, šité hračky, korálkované ozdoby a šperky, háčkované výrobky, keramika, perníčky a řada dalších výrobků.

Adventní koncert
Zveme Vás na adventní koncert, který se koná ve čtvrtek 1. prosince od 14.30 hodin v jídelně DPS Králova. Vystoupí členky Janáčkovy opery ND Brno Lenka Malinková, Marie Sedláčková a Věra Bakalová. Na klavír zahraje František Kratochvíl. Vstupné dobrovolné.

Zdobení perníčků s Alenou Smejkalovou
V pátek 2. prosince si od 13 hodin v jídelně DPS Králova můžete přijít nazdobit perníčky, naučit se nové motivy, předat si rady a tipy na zdobení. Perníčky a polevu budete mít k dispozici nebo si přineste vlastní.

Mikulášská zábava
Zveme Vás do Centra sociálních služeb na Mikulášskou taneční zábavu, která se bude konat v úterý 6. prosince od 14.00 hodin v jídelně DPS Králova. K tanci i poslechu Vám zahraje Malá Kapela. Možná Vás navštíví Mikuláš. Občerstvení zajištěno, vstupné dobrovolné. Těšíme se na Vás.

Vánoční vystoupení Jiřího Helána
Zveme Vás v úterý 13. prosince od 15.00 hodin na tradiční předvánoční vystoupení Jiřího Helána a Rosti Komosného. Přijďte se vánočně naladit při lidových písničkách a koledách. Vystoupení se koná v jídelně DPS Králova, vstupné dobrovolné.

Poslechový pořad Písničky ze starých časů
Poslední letošní pořad z cyklu Písničky ze starých časů, který připravuje a komentuje pan Ing. Václav Seyfert, se koná ve středu 14. prosince od 15.00 hodin v knihovně DPS Králova pod názvem Ten dělá to a ten zas tohle. Uslyšíte písně Waldemara Matušky, Jaroslava Wykrenta, Ljuby Hermanové a dalších.

Vystoupení dětí z MŠ U Humpolky a seniorů CSS Tišnov
Zveme Vás v úterý 20. prosince od 14.30 hodin na vánoční vystoupení dětí pod vedením paní učitelky Zdeňky Nečesalové a pěveckého souboru seniorů DPS.
Vystoupení se koná v jídelně DPS Králova, vstupné dobrovolné.

Jana Wildová, ředitelka CSS Tišnov
Foto ilustrační



Další článek:
Předchozí článek: