Lesní rodinný klub na Tišnovsku: Pravidelná setkání rodičů s dětmi 

Lesní rodinný klub na Tišnovsku: Pravidelná setkání rodičů s dětmi 

Skupina rodičů s dětmi (od narození do x let) v rámci Lesního rodinného klubu na Tišnovsku se bude v tomto školním roce scházet každý pátek od 10 do15 hodin. První setkání proběhne 16. září. Místo bude upřesněno dle aktuálního počasí a programu. Přibližně dvakrát za měsíc se uskuteční v jurtě Lesního rodinného klubu v Lomničce. Některá setkání budou volnější, na některých se vydáme do okolí Tišnova, jiná budou mít programovou náplň pro děti i rodiče (např. hudební dílny, tvoření – sv. Martin, Vánoce, kváskové pečení, výroba sýrů).
Všechny aktivity jsou dobrovolné. Setkání jsou zahajována a ukončována společným kruhem. Máme možnost společně poobědvat. Cena za pololetí je 1 500 Kč za rodinu. Jedno setkání stojí rodinu 200 Kč. Individuální dohoda je možná. Kapacita je omezená.
Proč tato setkání?
– Děti si v malém kolektivu a v přítomnosti rodiče zvykají na své vrstevníky i dospělé. Mohou si hrát společně i každý po svém.
– Přírodní prostředí je dost pestré a prostorné, aby nabízelo možnosti a místo pro různá přání a aktivity dětí i jejich rodičů.
– Děti se pobytem venku otužují, fyzicky, psychomotoricky a esteticky rozvíjejí.
– Tato setkání jsou přínosná i pro rodiče: sdílení s jinými rodiči, navazování vztahů i tvůrčí aktivity.
– Jsou předstupněm lesního klubu. Děti si zvykají na prostředí Lesního rodinného klubu na Tišnovsku.
Máte-li dotazy nebo zájem se připojit, ozvěte se, prosím, na tel. 731 617 168 či e-mail viktorie.stastna@gmail.com.

Viktorie Šťastná

Foto ilustrační

Inzerce




Další článek:
Předchozí článek: