Filmy pod širým nebem

Filmy pod širým nebem

Po několikaleté pauze letos pookřeje tišnovské letní kino. Loni proběhlo testování lepší techniky (čtrnáct dní na přelomu července a srpna) a divácký zájem nás přesvědčil, že o letní kino je zájem. Letos jsme vybavení inovovali tak, že se můžete těšit na řadu atraktivních titulů, z nichž některé uvedeme dokonce v měsíci premiéry (Učitelka; Lucie: příběh jedný kapely; Seznamka; Heidi, děvčátko z hor). Jiné nedlouho po ní (Jak se zbavit nevěsty; Příběh lesa; Jak básníci čekají na zázrak; Děda). Neminou nás také reprízy nejúspěšnějších titulů posledního půlroku (Teorie tygra; Hvězdné války; Padesátka; Deadpool; Trabantem do posledního dechu; Řachanda; Pat a Mat; Mládí ad.) a šanci chceme dát i „smolařům“, na něž se v tlačenici každoměsíční nabídky přehršle bijáků nedostalo (Brooklyn) nebo v ní neprávem zanikli (Belierovi, Orel Eddie).
V červenci i srpnu bude kinoamfiteátr v provozu každý týden ve středu, pátek a sobotu; ceny na „letňáku“ vesměs lidové, personál jako vždy příjemný, výčep v hospůdce hned vedle.
Zahajujeme překvapením „Naslepo“ 1. července po setmění (okolo 21.40), kdy platíte až při odchodu a podle svého uvážení.
Zároveň bude stále fungovat kamenné kino, a to zejména čtvrtky a neděle.
Program obou kin na červenec naleznete v tomto čísle TN.
S přáním hvězdných večerů všem na Tišnovsku (dobrou náladu a deky s sebou) se těšíme na shledanou.

Ondřej Kaláb, vedoucí Kina Svratka
Foto: archiv Kina Svratka

Další článek:
Předchozí článek: