Sezóna na tišnovském koupališti začne 1. června 2016

Sezóna na tišnovském koupališti začne 1. června 2016

Stejně jako vloni se již od začátku května připravují pracovníci koupaliště na plaveckou sezónu. Jak již bylo avizováno v úvodním rozhovoru s místostarostou, koupaliště letos prošlo řadou změn a neméně jich proběhne i po sezóně. Pokud bych měl taxativně vyjmenovat ty hlavní, potom jsou to:

1) připojení celého areálu na nově vybudovanou kanalizaci
2) parkoviště jízdních kol s dohledem před vstupem do areálu
3) instalace bezpečnostních boxů pro uložení cenností
4) zlepšení vybavení převlékáren (zrcadla, stoličky, věšáky)
5) instalace nových dětských herních prvků uvnitř areálu
6) instalace širokoúhlé webkamery s kvalitnějším obrazem

Velká část změn vycházela právě z požadavků návštěvníků, čímž jim ještě jednou děkujeme za velice aktivní přístup při vyplňování vloni předložených dotazníků. Další změna se týká vstupného, která je však pouze kosmetická (odpolední zlevněné vstupné platí až od 17 hodin, namísto loňských 16 hodin). Dále došlo k mírnému navýšení ceny pronájmu beachvolejbalového hřiště, kdy bude nově stát hodina hraní o 40 korun více než doposud. I přes tyto změny patří tišnovské koupaliště vzhledem k velikosti areálu a kvalitě vody v bazénu mezi nejlevnější v širokém okolí. Teplota vody v loňském roce byla více než příjemná, na rozdíl od minulosti ji dokonce bylo nezbytné několikrát uměle ochladit, tak aby se podařilo udržet její velmi dobrou kvalitu. Na dalším vylepšování areálu začneme pracovat hned po ukončení letošní sezóny.

Srdečně Vás zveme na tišnovské koupaliště a věříme, že provedené, ale i připravované změny sami oceníte. Přejeme Vám krásné léto.

Roman Skřepek, vedoucí Odboru kancelář starosty a vnějších vztahů
Autor fotografie: Roman Skřepek

Hlavním sponzorem webové verze pro Červen 2016:

Další článek:
Předchozí článek: