Poděkování za krásné vánoční dárky

Poděkování za krásné vánoční dárky

Již mnoho roků v předvánoční době oslovují Dětský domov v Tišnově zaměstnanci Rodinného centra Studánka. Společně s rodiči připravují pro děti z dětského domova voňavé balíčky. A stejně tomu bylo i v letošním roce. 19. prosince přijely do Dětského domova v Tišnově zaměstnankyně Studánky a přivezly třicet nádherných balíčků. Co bylo v těch krásně zabalených a nádherně vonících dárcích? No přesně to, co si děti vybraly – sprchové gely, šampony, laky na vlasy, toaletní vody, parfémy, kondicionéry, ale také holítka, pěny na holení a spousta dalších kosmetických potřeb.

Možná se někdo podiví, proč jsou to každý rok stejné věci. V dětském domově máme převážně mladé dámy a pány a i ti menší se rádi navoní nebo použijí třpytivý sprchový gel. Spotřeba těchto věcí je u nás poměrně velká. V rozpočtu dětského domova není tolik financí, abychom mohli dětem nakupovat tak krásnou a mnohdy i luxusní kosmetiku, kterou děti dostávají v balíčcích ze Studánky.

Vedení dětského domova a hlavně děti si této pomoci velmi váží. Upřímně děkujeme všem, kteří se na sbírce pro děti podíleli jako dárci nebo organizátoři. Dárečky byly krásně popsané a děti je dostaly tak, jak to má být – pod vánočním stromečkem.

Za všechny naše děti děkujeme zaměstnancům Rodinného centra Studánka a rodičům za dárky a radost, kterou dětem udělali. Věříme, že jste také našli pod stromečkem něco krásného a třeba i voňavého. Doufáme, že jste prožili klidné Vánoce v kruhu svých milovaných a blízkých osob a přejeme vám mnoho štěstí v novém roce.

 

Hana Štrajtová, ředitelka Dětského domova Tišnov

Další článek:
Předchozí článek: