Soutěž o nejkrásnější okno Tišnovska přinesla velké poznání

Soutěž o nejkrásnější okno Tišnovska přinesla velké poznání

Když jsme v Času pro sebe vyhlásili soutěž o nejkrásnější okno Tišnovska, podpořenou městem Tišnovem, nečekali jsme, jaký může mít krásné okno přesah. Děkujeme všem, kteří poslali fotografie svého okna nebo okna ze sousedství, i těm, kteří hlasovali, a všem, kdo se na akci podíleli a podpořili nás. Rádi bychom se touto cestou podělili se souhlasem autora e-mailu o text, který přišel se dvěma fotografiemi.

„Vážení příznivci krásy a přírody nebo také přírodní krásy,
zdravíme vás a posíláme obrázky do vaší zajímavé soutěže, která má název O nejkrásnější okno Tišnova. To znamená, že se jedná o pohled na okno z náměstí, z ulice nebo z volného prostranství našeho města. Je to určitě dobrý počin, protože tato rozkvetlá okna a balkóny zkrášlují naše město. U nás doma se však staráme nejenom o pohled zvenčí, ale také o pohled na rozkvetlé okno zevnitř ven. Manželka je již totiž více jak pět roků na lůžku, a tak má dobu strávenou na posteli zpříjemněnou těmito krásnými pohledy. V zimě jsou před oknem na stromě zavěšeny ptačí budky a v létě závěsy rozkvetlých surfinií, fuchsií, vějířovek atd. A ještě k tomu když v létě rozkvete bílými květy katalpa… No řekněte sami, není takovýto pohled z okna také krásný až léčivý?“

Toliko citace z textu e-mailu, děkujeme a doufáme, že to bude motivací nám všem, jak potěšit nejen sebe, ale i druhé rozkvetlým oknem či předzahrádkou. Kolik z vás se například zastaví u rozkvetlého okna dalších vyhlášených, restaurace Na Skleníku a tišnovského balkonu.

Vyhlášeni a odměněni byli tři vítězové dle hlasování.

Přejeme všem poklidné prožití vánočních svátků a do nového roku 2017 dostatek času pro sebe.

Michaela Nečasová

Foto: archiv ČPS

Další článek:
Předchozí článek: