Poděkování starostovi T. J. SOKOL panu Jiřímu Veselému

Poděkování starostovi T. J. SOKOL panu Jiřímu Veselému

Když se zrodila myšlenka založit v Tišnově kroužek STIGA HOKEJE, byla jsem velmi potěšena nabídkou pana Jiřího Veselého s možností realizace kroužku v tišnovské sokolovně. Jeho vstřícného přístupu, pomoci a rad si velmi vážím. Ráda bych mu ale také poděkovala za to, že se ve svém volném čase (zcela nezištně) snaží zajistit fungování dlouholeté tradice Sokola, že stál u znovuobnovení Karasova divadla a znovu oživil úspěšné ochotnické hraní. Taktéž realizace prvního Sokolského plesu k výročí republiky (s velmi pozitivními
ohlasy), vylepšení prostředí pro výstavu burzy minerálů, ale i snaha o větší využívání sokolovny pro kulturní a společenské akce by neměly zůstat bez povšimnutí.

Po dlouhých letech se v sokolovně přestavuje a modernizuje – nové sociální zařízení, šatny a zázemí pro cvičence (jen v Tišnově je jich cca 900 členů, čímž je Sokol Tišnov největší tišnovskou sportovní organizací, která je zároveň i součástí Župy pernštejnské). Věřím, že elán, energie a odhodlání (například pro získávání dotací na opravy, kulturní akce apod.) panu Jiřímu Veselému vydrží co nejdéle. Ať se daří!

 

Jindřiška Halvová

ilustrační foto

Další článek:
Předchozí článek: