NA CO VYRAZIT V ČERVENCI DO KINA?

NA CO VYRAZIT V ČERVENCI DO KINA?

Rozhodně jsou to projekce na čerstvém vzduchu v letním kině. Opět jsme vybírali ty nejlepší filmy za uplynulých pár měsíců. Odstartovali jsme už 30. 6. chvíli po půl desáté dalším kinem „naslepo“. Dále se můžete těšit na jeden z nejkrásnějších animáku poslední doby Coco, Hastrmana Ondřeje Havelky, Po strništi bos Jana Svěráka, Planetu česko anebo marvelovku Thor: Ragnarok, závěr trilogie Padesát odstínu svobody, Jumanji: Vítejte v džungli! a pro fanšmekry Deadpoola jedničku! Na letňáku budeme promítat zhruba každou středu, pátek a sobotu.

Letos zkusíme poprvé zařadit také minipřehlídku tří výrazných snímku z Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. Kdo chce zažít trochu festivalové atmosféry pod širým nebem, měl by si do kalendáře poznačit následující: love-story Studená válka oscarového režiséra Pawła Pawlikowského 21. 7., nejočekávanější severský thriller roku Tísňové volání 25. 7. a rodinné balení lásky z předměstí Rio de Janeira Mama Brasil 1. 8.

Ale ani v kamenném kině nebudeme zahálet. Do nově klimatizovaného sálu se můžete přijít schovat před vedry například na další akčňák studia Marvel Ant-man a Wasp, s dětmi na nové příhody nejnešikovnější dvojice Pat a Mat znovu v akci nebo pokračování výborného animáku Hotel Transylvánie 3: Příšeriózní dovolená, na český film podle knihy spisovatele a cestovatele Josefa Formánka Úsměvy smutných mužů anebo na mini-maraton Mamma Mia! (2008) + předpremiéru aktuálního pokračování Mamma Mia! Here We Go Again ve středu 18. 7.  opět s Meryl Streep, Colinem Firthem, Amandou Seyfried, Piercem Brosnanem… a legendárními písněmi skupiny ABBA!

Filip Navrátil, vedoucí kina

Foto: archiv MěÚ Tišnov

Další článek:
Předchozí článek: