Tišnovská televize má co nabídnout divákům, inzerentům i organizátorům akcí

Tišnovská televize má co nabídnout divákům, inzerentům i organizátorům akcí

Tišnovská televize funguje už od roku 1998. Zabýváme se tvorbou video pořadů, které dokumentují aktuální dění v Tišnově a jeho blízkém okolí. Natáčíme třeba události z kultury nebo sportu a informujeme také o novinkách na radnici a úřadě. Televizní vysílání složené z textové informační smyčky a bloku pořadů mohou zhlédnout majitelé kabelové televize 24 hodin denně. Blok vysíláme každý den v 9, 18, 20 a 22 hodin. Premiéru nového Týdeníku TTV si můžete pustit vždy ve čtvrtek v 18 hodin. Pořady jsou na internetu dostupné i lidem, kteří nevlastní kabelovou televizi.

O VYSÍLÁNÍ
Pravidelným pořadem, který připravujeme, je Týdeník Tišnovské televize. V této zpravodajské relaci vás informujeme o čerstvých událostech a také přinášíme rozhovory se zajímavými hosty. Čas mezi vysíláním je vyplněn textovou smyčkou, která prezentuje pozvánky na různé akce. Divákům představujeme aktuální program Kina Svratka, upozornění radnice a úřadu a v neposlední řadě také přehled pozvánek Městského kulturního střediska Tišnov a jiných organizací.

REKLAMA A INZERCE
Do textové smyčky zařazujeme rovněž inzerci a pozvánky zaslané diváky. Podrobnosti o pravidlech zařazování inzerce a pozvánek naleznete na webových stránkách www.tisnov.cz/ttv/.

TIPY NA REPORTÁŽE
Jsme vždy rádi, když nám diváci nebo organizátoři posílají svoje tipy na reportáže. Pokud se ve vašem okolí děje něco zajímavého, co by se podle vás mělo objevit v televizi, neváhejte nám zavolat. Dramaturgický plán vzniká vždy s předstihem, proto budeme rádi, když nám dáte vědět minimálně týden dopředu.

Zaujala vás naše nabídka, máte tip na reportáž či rozhovor nebo by vás prostě jen něco zajímalo? Ozvěte se nám! web: www.tisnov.cz/ttv telefon: 549 415 626 mobil: 777 707 576 či 734 262 159 e-mail: televize@kulturatisnov.cz

 

Marie Kadlecová, Eva Nováčková

Další článek:
Předchozí článek: