Pozor! Zvedá se opona!

Pozor! Zvedá se opona!

Možná jste o prázdninách zašli do muzea. A někteří z Vás třeba nezůstali jen v kavárně (mimochodem kávu mají výbornou), ale zvládli navštívit i výstavu o Karasově divadle. Povzdychli jste si? Přišlo Vám líto, že je to už dávno, co spadla poslední opona? Tak teď je ta správná chvíle vytáhnout z klobouku… ale ne, zajíce ne.

Z toho klobouku vlastně vyletí fénix. Protože právě jako fénix z popela se znovu zrodí i Karasovo divadlo. A už se zkouší a bude se hrát. Tak doufáme, že se přijdete podívat. A na co? První kus je vlastně osvědčená klasika Jak se Rumcajs stal loupežníkem. Režisérem je uznávaný klasik František Trnčák. S Rumcajsem se totiž důvěrně zná. A s klasiky jdeme i dál, pan Gogol Ženitbu přichystal.

Data premiér jsou však zatím neznámá. Ale dáme včas vědět, to se spolehněte. Do té doby vězte, že nám v Řáholci ještě sem tam chybí nějaký strom. Jinými slovy, kdo se chce přidat nebo nám jakkoli pomáhat, například s kostýmy, kulisami, osvětlením, ozvučením, je vítán. Scházíme se každý čtvrtek od 18.30 v sokolovně.

Nebo dejte vědět na e-mail veselyjiri@centrum.cz, telefonický kontakt je 605 586 819.

Eva Vávrová

Hlavním sponzorem webové verze pro Listopad 2015:inzerce

Další článek:
Předchozí článek: