Bystrá blecha 2015 aneb Jak bylo

Bystrá blecha 2015 aneb Jak bylo

V našem kynologickém klubu Tišnov se uskutečnil již druhý ročník neoficiálních závodů v agility. Příprava započala již mnoho dní předem. Hodně práce dá sečení trávy a dopředu stavíme i naše teepee, protože závod byl v letošním roce ve stylu Divokého západu. Ale tu nejdůležitější práci odvedla organizátorka Erika Pavelková a za to jí patří náš dík.

Bylo možné vidět indiány i bílé tváře, ale hlavně plný cvičák závodníků. Kapacita závodu byla totiž naplněna na sto procent a to se hned tak nevidí. Počasí přálo, protože pod mrakem to mají pejsci nejraději. Ze čtyřiceti závodníků byla pouze malá část z našeho klubu. O to radostnější je, že hlavní cena v podobě nadživotní keramické blechy skončila v rukou našeho Aleše Kohoutka. Snad jediné, co mne trochu mrzelo, byla malá návštěvnost z řad občanů Tišnova.

Příští rok se přijďte podívat, co by i vaši pejsci mohli umět.

Poděkování patří také sponzorům, kteří přispěli nemalým dílem: Akara zoo p. Řezníček, Baumarkt Brno pí Fuchsová, Bracco s. r. o. pí Bartáková, Husse p. Kadlec, Plaček s. r. o. Poděbrady, Jana Fjordanová a Rajče.net. Jsme vděčni také městu Tišnov za finanční podporu našeho klubu. Obsáhlejší článek na našich stránkách http://kynologietisnov.webnode.cz/.

Michal Hajda

Hlavním sponzorem webové verze pro Listopad 2015:inzerce

Další článek:
Předchozí článek: