Tišnovská cyklovýzva, 3. ročník

Tišnovská cyklovýzva, 3. ročník

Rok se s rokem sešel, letní prázdniny se blíží a s nimi i tradiční prázdninová soutěž pro malé i velké cyklisty s názvem Tišnovská cyklovýzva. Letos se chystá již 3. ročník této soutěže. A stejně jako v minulých ročnících, tak i letos bude tato soutěž časově ohraničena trváním letních prázdnin; začne  tedy 1. července a skončí 31. srpna. Připraveno bude obvyklých osm okruhů rozdílné délky a obtížnosti, aby si na své přišli opravdu všichni účastníci a okruhy bavily celou rodinu. Jedna hlavní cena v hodnotě 5 tis. Kč a další neméně zajímavé ceny budou čekat na všechny, kdo se do této cyklovýzvy pustí.

Je pravda, že ač se okolo Tišnova skrývá mnoho zapadlých neznačených cest a cestiček, tak mnohé z nich se již v Tišnovské cyklovýzvě objevily a vymýšlet nové okruhy v rozumné vzdálenosti od Tišnova s přijatelnou obtížností je stále těžší. I přesto ještě nějaká ta místa nedotčená předchozími ročníky zůstala, takže snad i letos se vám podaří objevit cesty a místa, která vaší pozornosti doposud unikala. Samozřejmostí bude mix značených a zpevněných cyklotras s neznačenými cestami různé kvality, a snad i nějaké to „zelené peklo“ se najde.

Nebojte se tedy nic, dejte do pucu svá kola, koloběžky či jiné vehikly, a 1. července buďte připraveni vyrazit za krásami Tišnova a okolí! Více najdete na adrese https://cyklovyzva.tisnov.cz.

Ondřej Kroutil

Další článek:
Předchozí článek: