Program na září

Program na září

15. Studánkové narozeniny – slavte s námi
Přijďte s dětmi v pátek 6. 9. v 15.30 do Parku pod kostelem v Tišnově a užijte si báječné odpoledne. Pobaví vás divadelní představení O kouzelné kuličce,
divadlo ÚDiF (Úžasné divadlo fyziky), vystoupení Klapely. Děti ocení balonková zvířátka, dortíkovou dílnu, skákací hrady a malování na obličej.

Začátek pravidelného programu s překvapením
Pravidelné kroužky začínají v týdnu od 9. září. Nově jsme připravili kroužek tanečních a pohybových her Trsálci, který je určen pro rodiče s dětmi od 2 do 4 let.
Bude se konat v pátek od 10.15 do 11.00.

Cvičení pro těhotné
Skupinové cvičení pro ženy od ukončeného 1. trimestru fyziologického těhotenství vede fyzioterapeutka Mgr. Martina Šaclová. Začínáme ve čtvrtek 12. 9. od 17.00 do 17.45.

Zdravá a krásná – cvičení pro ženy s hlídáním dětí
Zveme všechny ženy na kurz cvičení s fyzioterapeutkou Mgr. Martinou Šaclovou. Zaměříme se na správné držení těla, abychom předešli bolestem šíjových svalů a beder. Cvičíme ve středu od 8.00 do 8.45. Začínáme 18. 9.

Předporodní příprava
Ve čtvrtek 19. 9. v 18.15 do 20.00 začíná kurz předporodní přípravy, který vede certifikovaná dula a laktační poradkyně Martina Holíková Blahová. Součástí je i setkání s fyzioterapeutkou Mgr. Martinou Šaclovou, které je zaměřeno na bezpečné polohování a manipulaci s novorozencem.

Dráčci
Hravý program pro rodiče s hyperaktivními a neklidnými dětmi od 4 do 7 let začne v pondělí 23. 9. od 16.00 do 17.30. Program vede Mgr. Kateřina Žalčíková, psycholožka se zkušeností s dětmi s ADHD.

Předškoláček
Edukativně-stimulační skupinky pro předškolní děti a jejich rodiče s psycholožkou Mgr. Hanou Pelčákovou Kubecovou začínají ve středu 25. 9. od 15.00 a od 16.00 na ZŠ 28. října v Tišnově.

Podzimní burza dětského oblečení
Podzimní burza dětského oblečení, obuvi a dalších potřeb pro děti od 0 do 15 let proběhne v tišnovské sokolovně ve dnech 7. až 9. 10. Formulář na burzu a podrobné informace si stáhnete od pátku 13. 9. na www.studanka-tisnov.cz. Vítáme pomoc dobrovolníků!

Spokojené rodičovství
Na říjen připravujeme cyklus 4 seminářů pro rodiče, který je zaměřen na vytvoření spokojených vztahů mezi rodiči a dětmi.

Na akce (kromě Studánkových narozenin) je třeba nahlásit se předem nejlépe e-mailem na studanka.tisnov@gmail. com, případně na tel. 777 706 721.

Rodinné centrum Studánka,
Riegrova 318, Tišnov
www.studanka-tisnov.cz,
www.facebook.com/StudankaTisnov

Radka Štěpanovská, koordinátorka centra, a Zuzana Kurdiovská, členka spolku

 

Další článek:
Předchozí článek: