SVČ Inspiro: Kouzelný karneval

SVČ Inspiro: Kouzelný karneval

Že se v sále míhá spousta malých postaviček těch nejrůznějších masek, to se očekává, ale když potkáte na dětském karnevalu žábu obřích rozměrů, sněhuláka Olafa, který je větší než vy, anebo princeznu s chlupatýma nohama, tak vás napadne, že tady něco nehraje. Ale opak je pravdou. To jen v Tišnově máme tak úžasné a hravé rodiče, kteří se nebojí obléknout si kostým, vymyslet masku, zahodit zábrany a jít si užít karneval se svými dětmi. Věřím, že na to budou spolu jednou vzpomínat. Jsme rádi, když celá rodina přijme výzvu a sladí si společně masky jako letos Olaf a princezny z Ledového království, čarodějnická nebo čertovská rodina, táta rytíř, který byl pro svoji malou dcerku princeznu opravdovým ochráncem, a spousta dalších skvělých masek. Chce to kus odvahy i fantazie. Bravo, rodiče!

To vše doplnil takřka Bradavický profesorský sbor z Inspira a moderátorka Klára Šťastná, která připravila nabitý program. A jak to vypadá, když se tanci někdo už chvíli věnuje, nám přišly předvést dívky z Tanečního kroku a mažoretky z Inspira. Když se netančilo, tak se soutěžilo, a když byla na něco chuť, tak tu bylo speciální občerstvení. Kdo se nebál muffinu s pavouky a hady, jedlých kouzelných karet nebo lektvaru, tak si i pochutnal.

To vše připravilo Inspiro ve spolupráci s MěKS Tišnov v neděli 27. ledna. Děkujeme všem, co nám pomohli tento skvělý karneval připravit.

 

Dagmar Lazarová

Foto: Libor Šuhajda

Další článek:
Předchozí článek: