S KLUZIŠTĚM JSOU TIŠNOVÁCI SPOKOJENI

S KLUZIŠTĚM JSOU TIŠNOVÁCI SPOKOJENI

K nejvýznamnějším investičním akcím uplynulého roku patřilo bezesporu vybudování nového kluziště s umělým chlazením na hřišti u školy Smíškova. Do provozu bylo uvedeno 8. prosince 2017 a po celou zimu sloužilo všem zájemcům o bruslení, hokej či obecně pohyb v zimním období.

Několik respondentů jsme oslovili s dotazem: Navštěvovali jste Vy nebo někdo z Vašich rodinných příslušníků či přátel toto sportoviště? Pokud ano, jak jste s jeho podobou a provozem spokojeni? Přinášíme Vám výběr z doručených odpovědí.

Ludmila Cvrkalová:

Sama již nebruslím, ale byla jsem moc ráda, že obyvatelé a hlavně děti z Tišnova nemusí dojíždět za bruslením a mohou bruslit u nás. Byla jsem se tam několikrát podívat. Rodina mého syna Rudolfa ze Svatoslavi využívala kluziště velmi často, zvlášť vnuci, hokej a podobně. Jako vánoční dárek jsem jim koupila permanentku – udělala jim radost. A na závěr: Kdo chce býti fit, jde si zabruslit.

Hana Knoflíčková:

Mám osmiletou dceru, se kterou jsem nové kluziště navštěvovala. Byli jsme moc spokojení. Krásné prostředí ke sportu. Děkujeme mnohokrát a už se těšíme na další zimu.

Jiří Prášek:

Kluziště opakovaně navštěvovali moji známí a byli velice spokojeni. Myslím si, že tento počin je velmi dobrý. Jen tak dále i v příštích sezónách.

Miroslav Cecava:

Na kluzišti jsme byli jedenkrát. Vícekrát jsme se tam z časových důvodů nedostali. Vím, že otevírací doba byla nějak komplikovaná a museli jsme se do ní trefit, což nám příliš nevyhovovalo.

Petr Humpolec st.:

Myslím, že to byl dobrý počin, i já jako dědeček jsem po mnoha letech byl několikrát bruslit s vnučkou. A pokud tuto plochu využívají i školy, pak úplně nejlíp. Trochu se zápasilo s kvalitou ledu, což celkem chápu, neb je to pro Tišnov nová technologie a je potřeba zvládnout potřebné postupy. S mnohými jsme se shodli, že by se hodil občerstvovací stánek. Myslím, že by se uživil.

připravila redakce TN

foto: Josef Permedla

Další článek:
Předchozí článek: