Přijďte relaxovat do rekreačního střediska Brumov

Přijďte relaxovat do rekreačního střediska Brumov

Vypravte se přivítat jarní probouzející se přírodu a první prosluněné letní dny do malebného prostředí pomezí Českomoravské a Drahanské vrchoviny. Rekreační komplex je vzdálen asi 17 kilometrů severně od Tišnova, rozléhá se na slunné stráni u lesa asi deset minut chůze od vesnice Brumov u Lomnice. Je situován v naprostém soukromí, celý obklopen smrkovým lesem.

Rekreační areál nabízí možnost aktivně stráveného pobytu v přírodě při turistických procházkách, sběru hub, ale i zázemí pro konání rodinných oslav, firemních školení, teambuildingu, školních srazů, sportovních soustředění, adaptačních a silvestrovských pobytů.

K dispozici jsou pro Vás dvě budovy – jedna k ubytování s kapacitou 32 lůžek včetně sociálního zařízení (sprcha, WC + umyvadla) a druhá s jídelnou a plně vybavenou kuchyní (včetně všech spotřebičů a nádobí). K jídelně přiléhá velká zastřešená terasa, kterou lze rovněž využít k posezení a relaxaci.

Součástí areálu jsou hřiště na basketbal, volejbal, nohejbal, fotbalové hřiště, ale i přírodní ohniště.

Areál je v provozu v měsících duben až červen a září až prosinec. V měsících červenec a srpen je pro veřejnost uzavřen z důvodu konání dětských táborových pobytů. Pronájem areálu je možný na celotýdenní i víkendové pobyty. Cena pronájmu se stanoví v závislosti na počtu osob a délce pronájmu.

Bližší informace naleznete na webu www.tisnov.cz, na telefonu 549 439 852 nebo na e-mailu lenka.zaloudkova@tisnov.cz.

Lenka Žaloudková, Odbor správy majetku a komunálních služeb

Foto: archiv Městského úřadu Tišnov

Další článek:
Předchozí článek: