Memoriál Ivo Medka – pozvánka na XI. ročník

Memoriál Ivo Medka – pozvánka na XI. ročník

Letošní již XI. ročník závodu horských kol Memoriál Ivo Medka se uskuteční na parkovišti u nového hřbitova v Tišnově v neděli dne 28. května od 12.00 hod.

V tomto ročníku se můžete těšit na tradiční program, ale také na několik poměrně zajímavých novinek. Tou první je v závodní části vyhlášená štafeta škol, kde mohou malé školní týmy z Tišnova i nejširšího okolí porovnat své výkony. Akce je určena především pro cyklisty, kteří mají rádi kolektivní sporty, nebo pro ty, kdo si na individuální závod v plném rozsahu netroufnou.

V doprovodném programu se letos vrací Martin Zehnal se svými speciálními koly. O legraci proto rozhodně nebude nouze. Tradiční partner BESIP letos do Tišnova chystá otočný simulátor havarovaného vozidla. Pokud tedy chcete vědět, jaké to je převrátit se (kontrolovaně) v autě, rozhodně nás neváhejte navštívit. Do konce května by měla být na přilehlém pozemku otevřena nová atrakce – pumptrack. Je to unikátní terénní cyklodráha pro děti i dospělé na uzavřeném okruhu, kde se udržuje rychlost jen „pumpováním“ mezi boulemi a klopenými zatáčkami. Snad nám počasí dovolí předvést v areálu i malou exhibici. A letos již po druhé okoření ukázkou svého umění doprovodný program mistr světa v biketrialu Vašek Kolář. Akcí opět provede moderátor Rádia Petrov Petr Zakopal.

Memoriál pořádá město Tišnov a Inspiro, středisko volného času.

Těšíme se na Vás.

 

Roman Skřepek

Foto ilustrační

Další článek:
Předchozí článek: