Vyhodnocení soutěže fotoklubů

Vyhodnocení soutěže fotoklubů

Dne 3. září proběhlo ve Velkém Poříčí u Hronova vyhodnocení 45. ročníku fotografické soutěže Ratibořický mapový okruh, kterého se tišnovští fotografové pravidelně zúčastňují. Do loňského ročníku se přihlásilo dvacet fotoklubů s celkem 400 fotografiemi.
Každý sestavil soubor dvaceti snímků, který ostatní účastníci bodově ohodnotili. KPFT Tišnov se letos celkově umístil na osmém místě. V jednotlivcích se do první padesátky dostali Josef Buček, Pavel Smékal a vynikající osmé místo obsadil Oldřich Výleta se snímkem „Staletím pošlapané“. Zvláštní ocenění Jiřího Všetečky za výtvarnou fotografii získal Josef Maruška za snímek „Trojský most“ a ocenění Jiřího Všetečky a rádia Impuls za výtvarnou fotografii obdržel Milan Sítora za snímek „Metro“. Bližší informace jsou dostupné v posledním čísle časopisu FotoVideo.
Předesíláme, že ve dnech 12. až 27. listopadu 2016 se uskuteční v prostorách galerie Diana výstava fotografií členů KPFT Tišnov, kteří zde představí své nejlepší snímky z posledního období. Srdečně zveme všechny příznivce fotografie.

Miloš Buček
Foto: Trojský most, Josef Maruška

Další článek:
Předchozí článek: