Jak to chodí v Sokole

Jak to chodí v Sokole

Všechna cvičení v Sokole může navštěvovat každý, kdo má zájem a chuť si zacvičit.
Cvičební hodinu je však nutné zaplatit. Cena jedné je 60 Kč. Proto je výhodnější stát se členem Sokola a uhradit roční členské známky. Získáte průkazku do Sokola a můžete navštěvovat všechna cvičení, o která máte zájem, i několikrát v týdnu. Všechny hodiny jsou pak zdarma.

Cena roční známky pro dospělé – 700 Kč
pro děti – 350 Kč

Pokud máte zájem o pronájem tělocvičny, loutkového sálu, sálu jógy či hřiště za sokolovnou např. pro hraní volejbalu, nohejbalu, badmintonu apod., je možné si tyto prostory ve volných hodinách pronajmout. Jako členové Sokola opět máte výhodu, protože za pronájem nic neplatíte. Více informací k pronájmu prostor najdete na stránkách Sokola Tišnov www.sokol-tisnov.cz, kde jsou také uvedeny telefony a mailové adresy.
Pokud Vás baví práce s dětmi, cvičení a vůbec pohyb, můžete se v Sokole realizovat a vést cvičební hodiny pro dospělé i děti. Podmínkou je pouze Váš zájem a nalezení vhodné volné hodiny. Ústřední škola České obce sokolské pořádá řadu kvalitních školení a seminářů zaměřených na téměř všechna sportovní odvětví, kterých se můžete zúčastňovat. Máte rovněž možnost udělat si cvičitelský průkaz a dále se vzdělávat ve sportovní oblasti.

Helena Žižlavská
Foto ilustrační



Další článek:
Předchozí článek: