Rok 2015 je rokem zvířat a dalších příjemných akcí

Rok 2015 je rokem zvířat a dalších příjemných akcí

Sto zvířat – celonárodně proslulá, už dvacet pět let hrající kapela, která konečně zavítá do Tišnova. Tím slavným dnem bude 26. listopadu. Od osmé večerní ve velkém sále MěKS spustí skupina svoji pověstnou show plnou především ska muziky. Půjde bezpochyby o nezapomenutelný večírek, tak doufáme, že si ho nenecháte ujít!

V rámci koncertních večerů si můžete dopřát i jazzový dýchánek – Ondřej Štveráček Quartet se v Tišnově představí o pár dní dříve, 23. listopadu. Mladý a nesmírně talentovaný saxofonista, skladatel a leader vlastní formace Vám v coltraneovském stylu ukáže, co všechno je na saxofon možné zahrát, když se trochu cvičí.

A listopad v MěKS bude i dále opravdu nabitý – 10. listopadu na Vás čeká lahůdka z továrny KPH neboli Kruhu přátel hudby: Ensemble Damian s programem Torso. Soubor předvede fragment barokní opery v původních kostýmech a hrát se bude na dobové nástroje, a to přímo v reprezentativních prostorech obřadní síně tišnovské radnice. Ve středu 4. listopadu vystoupí v kostele sv. Václava známý místní sbor LSDa, 11. listopadu groove jazz hrající kapela Chocofly, tentokrát U Palce, 21. listopadu je pro milovníky tvrdších stylů připraven už pátý Region metal fest a o zakončení listopadového maratonu se 29. listopadu postará tradiční trhová slavnost Adventní jarmark škol. Přijďte a zahřejte se s námi v začínající zimě!

Je toho na Vás moc? Jelikož mezi naše střediska patří i muzeum, galerie, kino, knihovna a další, akcí je opravdu hodně, a proto bychom Vám rádi nabídli možnost mít v nich lepší přehled. Přihlaste se k odběru našeho zbrusu nového newsletteru alias věstníku. Jednou či dvakrát do měsíce Vám tak přistane v mailu dopis od nás s přehledně roztříděnými informacemi o všech námi pořádaných akcích. Vše je možno uskutečnit na www.mekstisnov.cz nebo zajděte přímo do kina, galerie, na koncert či do divadla a vepište se nám do formuláře, který je tam uložený. Sladkou odměnou Vám bude 10% sleva na všechna divadla a koncerty pořádané Městským kulturním střediskem.

Alena Ochrymčuková, zástupkyně ředitele

Hlavním sponzorem webové verze pro Listopad 2015:inzerce

Další článek:
Předchozí článek: