Křest a pravidelná setkávání pro rodiče s dětmi

Křest a pravidelná setkávání pro rodiče s dětmi

Za sebevědomé Tišnovsko, z. s., mimo své jiné činnosti provozuje i Lesní rodinný klub na Tišnovsku, který byl na svém výročním květnovém festivalu v MěKS v Tišnově pokřtěn na Kalužníček. Křtu se ujala jedna z jeho zakladatelek a bývalá dlouhodobá koordinátorka Karolína Jandová.

Kalužníček nabízí v tomto školním roce volná místa ve skupině rodičů s dětmi. Setkávání jsou vhodná pro děti a rodiče, kteří rádi tráví čas spolu a v přírodě, rádi společně tvoří, chtějí se seznámit a sdílet čas s dalšími rodinami, případně přemýšlejí o následném zapojení dítěte do klubu. Pobytem venku se děti otužují, fyzicky, psychomotoricky i esteticky rozvíjejí. Přírodní prostředí nabízí dostatečné množství přímých plnohodnotných zážitků spojených s děním v přírodě, je dost pestré a prostorné pro rozličné aktivity dětí i rodičů, pro rozvíjení fantazie, tvořivosti i spolupráce s ostatními, pro posilování důvěry ve vlastní síly a vnímání vlastních hranic.

Zažijeme prožitkové učení v souladu s přírodou po celý rok, spontánní, a přitom bezpečný pohyb v přírodě, výpravy do přírody, společné vaření na ohni. Děti si mohou hrát spolu i každý po svém, s přírodninami, příp. i hračkami. Možnost společného oběda.

Skupina se schází jednou týdně od 10 do 15 hod. (nejspíše pátek) na výpravách po Tišnovsku, v zázemí v Jamném, v zázemí LRKT Kalužníček v Lomničce (jurta). Začínáme v pátek 4. října. Cena za rodinu: 1 500 Kč / pololetí, 200 Kč / jednorázový vstup za rodinu. Individuální dohoda je možná. Kapacita je omezená, tak neváhejte s přihlášením! Bližší informace a přihlašování u organizátorky skupiny rodičů s dětmi Mgr. Viktorie Šťastné, PhD., na e-mailu:
viktorie.stastna2@gmail.com nebo tel. 731 617 168.

Viktorie Šťastná

Foto: archiv LRKT Kalužníček

Další článek:
Předchozí článek: