Soutěže o nejkrásnější stromy a květinové výzdoby

Soutěže o nejkrásnější stromy a květinové výzdoby

Pyšní se Vaše zahrada krásným stromem nebo byste rádi podpořili svého souseda v jeho pěstitelském snažení? Připomínáme další ročník soutěží, kterých se můžete zúčastnit jako navrhovatelé i jako pěstitelé. Pokud Vás při procházce Tišnovem zaujme neobvyklý strom nebo rozkvetlá předzahrádka, nafoťte nám ji a příspěvek zašlete Ekoporadně Tišnovsko.

Vyhlašujeme soutěže:
1. O nejkrásnější strom ve městě
a) strom na soukromé zahradě/pozemku v katastru města Tišnova
b) strom ve veřejné zeleni města Tišnova
2. O nejkrásnější venkovní květinovou výzdobu v kategoriích
a) okna a balkony
b) předzahrádky

Přihlášky do soutěže podávejte písemně do schránky Ekoporadny Tišnovsko, nám. 28. října č.p. 28, 666 01 Tišnov nebo elektronicky na  ekoporadna@tisnovsko.eu. Měly by obsahovat jméno a příjmení osoby, která návrh podává, a adresu, na níž se soutěžní prvek nachází. Pokud je známo, tak i jméno osoby, která květiny pěstuje. Uzávěrka soutěží je 10. října ve 12.00 hodin. Fotografie dodávejte kvalitní a v digitální podobě.

Více informací o soutěži získáte v otevírací době Ekoporadny (každý čtvrtek od 14 do 18 hodin), tel. 723 543 910 nebo na http://ekoporadna.tisnovsko.eu. Soutěž probíhá ve spolupráci s Komisí životního prostředí města Tišnova a s finanční podporou města Tišnova v rámci dotační podpory v oblasti životního prostředí pro rok 2019.

Tereza Karasová

Foto: archiv Ekoporadny Tišnovsko

Další článek:
Předchozí článek: