Změny v Letním kině Tišnov 2019

Změny v Letním kině Tišnov 2019

Vážení milovníci filmů pod širým nebem, rádi bychom vás informovali o dvou změnách, které se odehrály v mezidobí mezi vydáním Tišnovských novin číslo 6 a speciální programové knížečky k Tišnovskému kulturnímu létu a dnešními dny.

Nové ozvučení
Velmi pozitivní změnou je to, že se nám podařilo vyměnit už zastaralé zvukové zařízení v letním kině za výrazně novější a o to kvalitnější aparaturu, která vás vtáhne do děje vámi milovaných filmů a už vás nepustí. Co si budeme říkat, dobrý zvuk dělá minimálně 30 % zážitku z promítaného filmu, a pokud k tomu připočteme, že středeční BEST OF bude startovat Bohemian Rhapsody, tak nás zjevně čeká nezapomenutelný zážitek.

Programové změny
V předstihu si vám dovolujeme oznámit, že jsme museli sáhnout k programovým změnám původně nasazených filmů do letního kina. Jedna změna je  působená nedostupností některých filmů v české distribuci, které nám distribuční společnosti nahlásily s velkým zpožděním. Druhá změna je dána tím, že si naši diváci a fanoušci řekli o změnu programové nabídky. A tak jsme páteční horory nahradili filmy pro děti, aby si pořádně osladily konec prázdnin. I přes tyto změny se nemusíte bát, že by byl program na Letní kino ošizen. Ba naopak, z nabídek filmů jsme vybrali jak filmy oceňované filmovými kritiky, tak ty největší pecky, které jste si v minulém roce oblíbili.

Sledujte, prosím, naše webové stránky s programem kina, a hlavně naše plakáty, na kterých se dozvíte aktuální informace o promítaných filmech. Aktualizovaný program naleznete i na stránkách těchto Tišnovských novin. Děkujeme za pochopení a těšíme se na setkání s vámi při sledování filmů na tišnovském letňáku!

Pavel Hanák

ilustrační foto

 

Další článek:
Předchozí článek: