Oldies party pro plnoleté

Oldies party pro plnoleté

Pořadatel Tišnovského kulturního léta připravil pro letošní sezónu dvě Oldies party, které jsou určeny pro všechny, kteří překonali dobu plnoletosti a zdaleka se necítí býti starými. Taky máte občas pocit, že je spousta akcí pro teenagery, ale vy jako byste už neměli právo nebo možnost se pobavit? Chybí vám možnost zatancovat si, pobavit se nebo si dát míchaný drink a u toho si vychutnávat hudbu 80., 90. let či přelomu tisíciletí? Máte rádi písničky od skupiny ABBA přes Michaela Jacksona či Aerosmith až po Tinu Turner? V tom případě jste srdečně vítáni na dvou Oldies party, které se uskuteční v pátky 19. července a 23. srpna na tišnovském koupališti, a to vždy od 21.00 do 02.00 hod. K tanci i poslechu vám bude hrát DJ Fany, kterého většina z vás velmi dobře zná z dřívějšího působení v rozhlasovém éteru nebo jako tišnovského rodáka Františka Trnčáka mladšího.

Pro tyto párty bude k dispozici taneční prostor mezi šatnami koupaliště a bazény. Travnaté plochy a bazény budou pro tuto akci uzavřeny. Protože nám záleží na klidném a bezpečném průběhu akce bude vstup do areálu umístěn u přední brány koupaliště a bude se nám věnovat pořadatelská služba. Vstup do areálu bude možný pouze pro plnoleté a nebude možné si do areálu vnést jakékoli skleněné předměty, zbraně či omamné látky. Konzumace vlastních potravin či nápojů je zakázána. Nemusíte se však bát o to, že byste si nemohli dát něco dobrého na pití či jídlo, vše bude připraveno uvnitř areálu za velmi příznivé ceny. Vstupné je 100 Kč a počet vstupenek je omezen na 400 osob. Čeká na vás skvělý zvuk i příjemné osvětlení.

Těšíme se na vás a na to, že se můžeme všichni příjemně pobavit a společně zavzpomínat na největší šlágry konce minulého století.

Pavel Hanák

 

Další článek:
Předchozí článek: