Poděkování Memoriálu Ivo Medka

Poděkování Memoriálu Ivo Medka

Oblastní charita Tišnov měla možnost stát se součástí třináctého ročníku tradiční cyklistické akce Memoriál Ivo Medka. Jeden ze závodů s názvem „Tišnov šlape pro charitu“ dostal v letošním roce dobročinný rozměr a mohly se tak do něj hlásit dvoučlenné týmy (rodinné, firemní, hobby, týmy nad 100 let), které si chtěly nejen zazávodit, ale zároveň i přispět výší svého startovného na činnost Oblastní charity Tišnov.

Děkujeme tímto městu Tišnovu a všem 54 závodníkům, kteří pro nás v horkém nedělním odpoledni šlapali do pedálů. Především díky nim tak mohl pan starosta Bc. Jiří Dospíšil po skončení závodu předat naší oblastní charitě krásnou částku 10 800 korun.

Cyklisté i pěší mohli také během celého odpoledne navštívit naše stanoviště v areálu cyklozávodu a vyzkoušet si své hranice tak trochu jinak. Los v osudí života stanovil zájemcům cestu našimi stanovišti, a to buď v roli zdravého člověka, nebo člověka se zdravotním omezením. Vyzkoušet jste si tak mohli například kresbu nohou či jízdu na handbiku a mnohé další ze všedních činností člověka s omezením.

Děkujeme všem, kteří jste za námi přišli na naše stanoviště, soutěžili vážně i nevážně a strávili s námi letní odpoledne v přátelské atmosféře a dobré náladě. Děkujeme organizátorům za možnost stát se součástí této sympatické akce a děkujeme Tišnovu, že letos šlapal pro Charitu!

Marta Rémarová

Foto: archiv Oblastní charity Tišnov

Další článek:
Předchozí článek: