Odměňte s námi pečující rodiny

Odměňte s námi pečující rodiny

Projekt Oblastní charity Tišnov na podporu pečujících rodin byl vybrán Nadačním fondem Tesco v rámci jejich grantového programu Vy rozhodujete, my pomáháme. A přesně jak stojí v názvu tohoto grantu, vy rozhodnete, který ze tří vybraných projektů obdrží maximální výši příspěvku (30 000 korun) pro realizaci svého záměru.

Naše oblastní charita vstoupila do programu s projektem podpory rodin pečujících o své blízké. Získané prostředky bychom rádi využili pro podporu každodenních neviditelných hrdinů – rodin pečujících v domácím prostředí o své blízké. Vytrvale, s láskou a neúnavně se starají o milovanou osobu. Přitom oni sami zůstávají se svými potřebami až na posledním místě. Chceme připomenout, že si zaslouží ocenění a prostor pro znovuzískání potřebné energie. Nepřetržitá péče u nevyléčitelně nemocného je nejen fyzicky, ale i psychicky velmi náročná. Finance získané z projektu použijeme na nákup poukázek k zotavení těla i duše pro pečující nebo pozůstalé jakožto klienty domácí hospicové péče.

Od 17. června do 14. července mají lidé možnost hlasovat pro tento projekt v prodejnách Tesco v Tišnově a v Boskovicích. Při každém nákupu zákazník obdrží žeton, který následně použije k hlasování ve speciálních hlasovacích zařízeních u pokladní zóny.

Svým hlasem nám pomůžete odměnit neviditelné hrdiny všedního dne. Děkujeme!

Markéta Horáková Lazarová

 

Další článek:
Předchozí článek: