Zahradní slavnost i Víkendovky

Zahradní slavnost i Víkendovky

Fotosoutěž
1. dubna – 31. července
K příležitosti 20. narozenin Inspira vypisujeme fotosoutěž na téma SVĚTLO. Světlo může být myšlenka i nápad. Světlo je v nás i kolem nás. Spousta světýlek a plamínků je v dětských očích. Dobré světlo je důležité pro každého fotografa. Soutěže se může zúčastnit každý občan z Tišnovska. Stačí se zaregistrovat a poslat 1–3 své fotografie. Uzávěrka soutěže je 31. 7. 2019. Vybrané fotografie budou vystaveny na podzimních oslavách a 20. září bude vyhlášení vítězů na narozeninách Inspira. Bližší informace a pravidla soutěže najdete na www.svcinspiro.cz/akce.

Zahradní slavnost
Přijdťe za námi v pátek 31. května od 15.30 hodin prožít pohodové odpoledne. Zakončení školního roku v Inspiru se dočkáme tak jako v minulých letech posledního květnového dne. Na zahradě Inspira budou pro návštěvníky slavnosti nachystány „ochutnávky“ z našich kroužků ve formě výstavek, dílniček a krátkých tanečních či hudebních vystoupení.

Jízda zručnosti a závody na pumptracku
V neděli 2. června od 13.00 hodin bude pro děti v rámci cyklistické akce Memoriál Ivo Medka připravena soutěžní Jízda zručnosti (v kategoriích od 5 do 15 let) a závody na pumptracku (v kategoriích od 6 do 18 let). Přijďte si zazávodit o krásné věcné ceny! Pozor! Nově registrace na závody na pumptracku do 14.15. Povinná výbava: jízdní kolo (pumptrack: horské), cyklistická přilba, doporučeno pro pumptrackový závod: dlouhý rukáv a dlouhé nohavice, popř. chrániče. Závodníci do 18 let musí přijít v doprovodu zákonných zástupců.

Víkendovky
Nově v Inspiru nabízíme v čase letních prázdnin víkendové akce tzv. „přespávačky”. Děti mohou strávit v Inspiru dva programem nabité dny včetně přespání ze soboty na neděli a rodiče mají zatím možnost vyrazit si třeba do kina. Cena: 550 Kč (v ceně program, strava – 2× oběd, 1× večeře, 1× snídaně, svačinky, pitný režim). S sebou: spacák, (polštářek), hygienické potřeby, přezůvky, potřeby na program. Přihlášky a informace na www.svcinspiro.cz.
Taneční 3.–4. 8. 2019
Mažoretková 10.–11. 8. 2019
Cestovatelská 17.–18. 8. 2019
Výtvarný plenér 24.–25. 8. 2019

Monika Chlupová Fruhwirtová

ilustrační foto

 

Další článek:
Předchozí článek: