Jarní report z klubu

Jarní report z klubu

Rádi bychom s vámi sdíleli zážitky, které se udály v „nízkoprahu“ Klub Čas Tišnov. Služba je určená pro mladé lidi, kteří se mohou ocitnout ve složité životní situaci. Proto jsme rádi, když se nám podaří poznat ty, kteří tu svou životní překážku překonali a mohou být inspirací pro ostatní. Ve spolupráci se Střední školou a základní školou Tišnov se nám podařilo uspořádat besedu s Lucií Pařilovou na téma „Motivace k životu a překonávání překážek.“ Lucie je i přes svůj handicap, nemá horní končetiny, plná elánu a energie, kterou dokáže předat lidem kolem sebe. A to se podařilo i tentokrát.

Další akce proběhla díky vám. Projekt S Klubem Čas za poznáním, pro který jste mohli hlasovat v prodejnách Tesco, umožnil našim klientům navštívit výstavu Titanic. Tato interaktivní záležitost otevřela dveře nejen do minulosti lodi, ale i do osudů lidí na její palubě. Podařilo se doplnit klubovou knihovnu o spousty naučné literatury z různých odvětví a směrů.

Dále jsme pro naše klienty uspořádali bowlingový turnaj. Tato činnost je již tradičním poděkováním všem, kteří nám pomáhají s péčí o klub a s inovacemi, které jej posouvají dál. Za všechny formy podpory a pomoci děkujeme. Jsme rádi, že vnímáte smysl a poslání této služby. Najdete nás na „Ráboňce“ v Tišnově, vedle Fortiky v Lomnici, a také se můžeme potkat na streetworku v Tišnově. Sledujte i náš FB profil NZDM Klub Čas Tišnov a dozvíte se vždy včas a přesně, co je na který den v plánu.

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Klub Čas Tišnov je spolufinancováno Jihomoravským krajem.
Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Klub Čas Tišnov je realizováno za finanční podpory města Tišnova.
Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Klub Čas Tišnov je spolufinancováno městysem Lomnice u Tišnova a obcí Čebín.

Richard Mašek

Foto: archiv Oblastní charity Tišnov

Další článek:
Předchozí článek: