Charitativní bowlingový turnaj

Charitativní bowlingový turnaj

Dne 28. února uspořádala Oblastní charita Tišnov ve spolupráci s firmou XBowling Tišnov a restaurací Barbar Charitativní bowlingový turnaj na podporu služeb Chráněné bydlení a Sociální rehabilitace Skryje. Výtěžek z celé akce bude věnován na materiální vybavení Chráněného bydlení a Sociální rehabilitace a na uspořádání a zajištění poznávacího výletu pro klienty.

Za uhrazené startovné se na bowlingové dráhy postavilo celkem 12 týmů. Postavením týmu akci podpořily firmy Mouka Tišnov s. r. o., Thuasne ČR s. r. o., KSK Precise Motion a. s., Colas CZ a. s., ViskoTeepak s. r. o., SDH Lomnička a týmy soukromých osob Sestřičky OCH Tišnov a rodina pana Nedělníka z Brna. Kdo zrovna neměřil své síly v bowlingovém klání, mohl zdarma využít služeb fyzioterapeutky Jitky Medové či si zpestřit čekání ve fotokoutku s nápaditými kostýmy od SVČ Inspiro. Všichni se přijeli pobavit a podpořit dobrou věc, a tak se večer navzdory soupeření nesl v příjemném duchu. Úžasnou atmosféru v závěru večera korunoval vítězný tým Colas CZ, který se vzdal své ceny ve prospěch klientů Chráněného bydlení. Na druhém místě skončil tým KSK Precise Motion a třetí tým Rychlý koule z firmy Mouka Tišnov.

Hladký průběh a vůbec uspořádání celé akce byly možné díky bezplatnému poskytnutí prostor a zázemí bowlingové haly XBowling Tišnov a pizzerie Barbar. Ceny věnovaly XBowling Tišnov, Vitar s. r. o., Vinotéka, sýrárna, delikatesy, Pivovar Květnice, Veselý domov a Knihkupectví Vladimíra Rašková.

Výtěžek celé benefiční akce nyní činí 32 000 korun, díky spolupráci s nadací Divoké husy bude zdvojnásoben. Všem zúčastněným patří velké díky za jejich účast a podporu.

 

Jana Kořínková

Foto: archiv Oblastní charity Tišnov

Další článek:
Předchozí článek: