SVČ Inspiro: Nejbližší akce

SVČ Inspiro: Nejbližší akce

9. 3. Mozkoherna – trénuj mozek
V klubovně Inspira od 9.00 do 15.00 hodin můžete v Mozkoherně Mgr. Evy Fruhwirtové trénovat svůj mozek. Vyzkoušejte neurotechnologie, mozkohračky a aktivity, které rozproudí váš mozek. Na vlastní hlavě zjistíte, že trénink mozku rozhodně není nuda. Změříte své mozkové vlny na unikátním přístroji Mindball, vlastní koncentrací budete ovládat létající míček na přístroji Mindflex, svůj postřeh v kombinaci s reakcí otestujete na Sunballu. Vaše mozkové závity jistě ocení chytré hry a hlavolamy. A že jich nebude málo! www.mindball.eu

22. 3. Ptáci v zahradě
První z cyklu dílen a přednášek o ptácích a zahradách. Od 13.00 do 15.00 hodin vás čeká dílna s výrobou ptačí budky. Od 15.30 do 16.30 hodin zavěšení ptačích budek v parku pod kostelem. A v 17.00 hodin v klubovně Inspira přednáška Ing. Hany Ondruškové Jedlé stromy a keře v zahradě.

25. 3. Jak a proč ptáci zpívají
Zajímavá přednáška na téma ptačího zpěvu Od přírodní symfonie po metal od předního českého ornitologa profesora Tomáše Grima od 17.00 hodin v klubovně Inspira.

28. 3. Takoví normální zabijáci
Odhalte tajemství života kukačky s předním českým ornitologem profesorem Tomášem Grimem! Od 17.00 hodin v klubovně Inspira.

31. 3. Jarní kreativní dílny
Na poslední neděli v březnu pro vás opět připravujeme již 4. tvořivé dílny inspirované jarem a Velikonocemi. Přijďte v neděli 31. 3. od 10.00 do 16.00 hodin do velkého sálu MěKS Tišnov, na Mlýnskou ulici (pod kino).

Monika Chlupová Fruhwirtová

ilustrační foto

Další článek:
Předchozí článek: