Senior taxi bude jezdit i v roce 2019

Senior taxi bude jezdit i v roce 2019

Vážení senioři, vážení spoluobčané,

máme za sebou další období provozování úspěšné služby Senior taxi, a tak se pojďme ohlédnout za jejím fungováním a také nahlédnout do blízké budoucnosti.

Tuto službu město Tišnov začalo provozovat v říjnu roku 2017. K 31. prosinci 2018 se zaregistrovalo 245 oprávněných občanů a taxík s nimi podnikl celkem 5 086 jízd, což je průměrně 16 jízd denně. Toto číslo svědčí o tom, že má určitě význam v provozování služby Senior taxi pokračovat. Nedokazují to jen tato čísla, ale i pění chvály mnohých z Vás, kteří jste se již minimálně jednou svezli.

Ano, Senior taxi bude jezdit i v roce 2019! A protože mnozí z Vás volali po rozšíření provozní doby, vedení města tyto hlasy vyslyšelo a taxík budete moci objednat na telefonním čísle 608 812 128, a to v pracovní dny od 7 do 15 hodin za cenu 30 korun jízda/senior. Taxíkem se mohou svézt senioři s trvalým pobytem v katastrálním území Tišnova, starší 70 let včetně a držitelé ZTP či ZTP/P bez ohledu na věk.

Závěrem mi dovolte poděkovat paní Renatě Krejčí, která se vždy s úsměvem na rtech, bezpečně a spolehlivě snaží zajistit přepravu seniorů, byť to mnohdy vyžaduje velké úsilí a zkušenou logistiku, aby byla ve správný čas na správném místě. Vážení senioři, vážení spoluobčané, přejeme Vám mnoho bezpečně ujetých kilometrů se službou Senior taxi.

 

Renata Korčeková, Odbor správy majetku a komunálních služeb

Ilustrační foto

Další článek:
Předchozí článek: