Rekonstrukce ulice Kvapilova omezí přístup k škole

Rekonstrukce ulice Kvapilova omezí přístup k škole

S blížícím se začátkem školního roku Vás upozorňujeme na omezený příjezd k Základní škole Smíškova. Ulice Kvapilova, příjezdová a přístupová komunikace k základní škole, prochází kompletní rekonstrukcí a bude v následujících týdnech zcela uzavřena pro auta i pěší.

Škola bude přístupná pěšky z ulice Husova, z ulice Na Rybníčku a dále vedlejším vchodem z ulice Smetanova. Tato ulice bude 1. září 2018, po dobu probíhajících prací, zjednosměrněna z ulice Na Rybníčku do ulice Dvořákova.

Vjezd do ulice Smíškova z ulice Husova bude povolen pouze zásobování a občanům, kteří jsou vlastníky přilehlých nemovitostí. Respektujte prosím dopravní značení! Pokud děti doprovázíte osobně, zaparkujte své vozidlo v ulicích Husova, Smetanova nebo Na Rybníčku. Informujte rovněž své děti, aby nevstupovaly do prostor staveniště v ulici Kvapilova.

Odklad stavebních prací, které byly původně plánovány na období letních prázdnin, byl způsoben nedořešeným vlastnickým vztahem k jednomu ze soukromých pozemků, což ovlivnilo vydání stavebního povolení.

Děkujeme za pochopení.

Eva Jelínková, vedoucí odboru investic a projektové podpory

foto ilustrační, Roman Skřepek

Další článek:
Předchozí článek: