Nefunguje Vám MOBILNÍ ROZHLAS? Víme PROČ!

Nefunguje Vám MOBILNÍ ROZHLAS? Víme PROČ!

Pokud jste se již do Mobilního rozhlasu v Tišnově registrovali a už delší dobu, přesněji od 25.5.2018, jste nedostali žádnou zprávu nebo email, pak je nejspíš problém v nastavení Vašeho profilu v Mobilním rozhlasu.

S ohledem na novou evropskou legislativu týkající se zpřísněné ochrany osobních údajů (GDPR) je nutné, aby každý uživatel Mobilního rozhlasu nově potvrdil souhlas s těmito pravidly.  O tomto jsme všechny uživatele v minulých týdnech informovali a současně opakovaně vyzývali k udělení souhlasu. Pokud jste tak učinili, pak jste žádnou změnu ani nezaznamenali a důležité zprávy a pozvánky Vám Mobilním rozhlasem chodí i nadále bez přerušení.

Bez zatrženého souhlasu bohužel není možné Vás zahrnout do rozesílky zpráv, s výjimkou krizové situace. Samozřejmě je možné tento souhlas dodatečně udělit, a to na internetové adrese tisnov.mobilnirozhlas.cz/uprava-prihlaseni. Tímto se Váš profil odblokuje a Mobilním rozhlasem budete znovu dostávat vše podstatné z Tišnova a okolí stejně jako ostatních cca 1 300 uživatelů. Pokud byste narazili na nějaký problém při přihlašování do svého profilu, kontaktujte nás na rozhlas@tisnov.cz  nebo osobně na Ráboňova 117 (přízemí vlevo) a my Vám pomůžeme.

Pokud Mobilní rozhlas ještě nemáte, zaregistrovat se můžete na adrese tisnov.mobilnirozhlas.cz. U nových uživatelů je tento GDPR souhlas již součástí úvodního registračního formuláře, a není tedy nutné nic zpětně potvrzovat.

Děkujeme za pochopení a těšíme se, že budeme s Vámi zase brzy v plnohodnotném kontaktu.

Jiří Dvořák, odbor Kancelář starosty a vnějších vztahů

Ilustrační foto

Další článek:
Předchozí článek: