StyleSport tišnovská florbalová liga úspěšně skončila třetí sezónu

StyleSport tišnovská florbalová liga úspěšně skončila třetí sezónu

Tradiční projekt tišnovské florbalové ligy se ve třetí sezoně znovu vydařil. Díky výborné spolupráci ZŠ Smíškova a SVČ Inspiro  si mladí kluci z Tišnova a okolí užili celkem 15 florbalových turnajů ve třech věkových kategoriích a sehráli spoustu pohledných zápasů. Hráči soutěžili v mladší kategorii (do 7. ročníku), starší kategorii (do 9. ročníku) a již druhým rokem i v kategorii dorost (do 18-ti let). Každým turnajem se kvalita hry zlepšovala a ukázal se výrazný výkonnostní posun týmů i jednotlivých hráčů.

Závěrečné finálové turnaje se odehrály o víkendu 21. – 22. 4. v hale ZŠ Smíškova. Kromě výkonů mladých florbalistů mohli diváci o přestávkách zápasů obdivovat šikovné děti z tanečních a pohybových kroužků Inspira, které rozproudily skvělou atmosféru v hale. Finálový víkend uhostil v součtu všech turnajů kolem 300 účastníků, včetně hráčů, vystupujících, organizátorů a diváků.

Po každém turnaji v sezoně byly oceněny nejúspěšnější týmy a hráči (kanadské bodování, střelec, nahrávač, brankář) a samozřejmě po finálovém turnaji proběhlo i vyhlášení celkových výsledků StyleSport TFL mezi týmy i jednotlivci. Sami hráči opět volili nejlepší hráče do All stars týmu, přičemž museli do nominace zařadit i nějaké hráče z cizích mužstev, aby se naučili oceňovat kvality soupeře.

Zde jsou konečné výsledky týmů a nejlepších hráčů 3. ročníku StyleSport tišnovské florbalové ligy:

KATEGORIE MLADŠÍ

  1. ŠMOULOVÉ (ZŠ Smíškova)
  2. HUNTERS (INSPIRO)
  3. KOŘIST (INSPIRO)
  4. ŠPAČCI (ZŠ Smíškova)

KATEGORIE STARŠÍ

  1. RŮŽIČKY (ZŠ Smíškova)
  2. BURANOVA DRUŽINA (INSPIRO)
  3. KOJOTI (ZŠ Lomnice)
  4. POLNÍ HROŠI (ZŠ SMÍŠKOVA)
  5. ROPUCHY (INSPIRO)
  6. RUDÍ DRACI (ZŠ Deblín)

KATEGORIE DOROST

  1. BRÁCHA TÝM
  2. TRAGÉDI
  3. GEPARDS
  4. ŽABÍ JEZDCI

 Nejlepší hráči kategorie mladší: kanadské bodování – Adam Šváb (Hunters) a Nataniel Doležel (Šmoulové), střelec – Adam Šváb a Nataniel Doležel, nahrávač – Petr Štěpánek (Hunters), brankář – Vojtěch Pilát (Šmoulové)

Nejlepší hráči kategorie starší: kanadské bodování – Tomáš Pokorný (Růžičky), střelec – Tomáš Pokorný (Růžičky), nahrávač – Pavel Humpola (Růžičky), brankář – Jakub Bača (Buranova družina)

Nejlepší hráči kategorie dorost: kanadské bodování – Adam Kolář (Brácha tým), střelec – Adam Kolář (Brácha tým), nahrávač – Adam Kolář (Brácha tým), brankář – Aleš Kobzák (Brácha tým)

 (podrobnější informace, včetně fotografií, najdete na webových stránkách a facebooku Inspira a StyleSport TFL)

Poděkování za celý ročník TFL patří všem, kteří se jakkoli podíleli na jeho zdárném průběhu. Velký dík patří všem hráčům, organizátorům, fanouškům a také partnerům, kteří nám pomohli soutěž podpořit zajímavými a hodnotnými cenami, především firmě StyleSport a paní Renatě Zámečníkové. Děkujeme a velmi si vážíme, že investujete do mladých sportovců. Největší dík pak patří paní učitelce Věře Dvořáčkové, která se s nadšením věnuje tomuto skvělému projektu.

Doufáme, že příští sezónou zahájíme již 4. ročník StyleSport tišnovské florbalové ligy a věříme, že bude minimálně tak zdařilý jako ten letošní. Mladým sportovcům přejeme mnoho radosti a úspěchů ve florbalu a těšíme se další společné zážitky v tomto populárním sportu.

 

POZVÁNKA na ZAHRADNÍ SLAVNOST

 Přijďte ve čtvrtek 31. května, začínáme v 15.30 v zahradě u Inspira.

 Na závěr školního roku pro vás opět připravujeme Zahradní slavnost – přehlídku kroužků a činnosti Inspira. Přijďte se podívat, jak jsou Vaše děti šikovné, co se u nás naučily, vyzkoušet si některé aktivity, které děti v kroužcích dělají, a užít si pohodové odpoledne.

Drobné občerstvení zajištěno.

Ondřej Smutný, pedagog

foto ilustrační

Další článek:
Předchozí článek: