Motivační seminář-Automasáž/Autoterapie

Motivační seminář-Automasáž/Autoterapie

O víkendech 17.2. a 23.2. se konaly ve studiu angličtiny a jógy v Tišnově prožitkové semináře na téma automasáže chodidel ” Chodidla, jako vnitřní hlas zdraví”. S paní Danou Hájkovou, masérkou a terapeutkou, si všichni mohli sami na sobě procítit, jak účinná je tato starobylá terapeutická technika, která podporuje nejen prevenci a péči o zdraví, ale otevírá i cestu k nalezení sebelásky a vztahu sama k sobě a své vlastní hodnotě. Tyto akce s oblibou navštěvují nejen studenti jógy a angličtiny z našeho studia, ale jsou otevřené všem zájemcům.

Jóga je cesta sebepoznání, cesta lásky, oddanosti a duševní hygieny. Studenti mohou praktikovat jógu mnoho let, třeba i různé směry.  Klademe-li důraz na detaily a správné provedení pozic, na délku setrvání v nich, procítění a pochopení, co se v těle děje, pak má jóga blahodárný účinek. V konečném výsledku se celkově cítíme spokojenější, naše tělo se stává pevnější, pružnější a celkově zdravější. Máme daleko více energie, radosti i chuti realizovat ve svém životě vše, co nás naplňuje a baví.

Lekce jógy ve studiu probíhají v malých skupinkách. Oblíbená je ranní jóga. Lektor se věnuje každému studentovi podle potřeby a k tomu využívá prvků Iyengar jógy, cvičebních pomůcek, relaxačních a meditačních technik. Probíhají zde i lekce Kundalini jógy vedené paní Lenkou Medkovou.

Mě osobně přivedlo k józe studium angličtiny, když naše rodina žila v Americe. Po narození dětí jsem se začala věnovat výuce angličtiny pro děti, a po návratu do Česka v roce 2009 jsem založila studio angličtiny pro děti a později i pro dospělé v Tišnově. V letošním roce rozšiřujeme nabídku o kreativní konverzaci a tvoření v angličtině pro děti, středoškoláky i dospělé. Připravujeme k maturitní zkoušce z anglického jazyka, děti, středoškolské studenty a dospělé ke Cambridge zkouškám. Jako novinku máme jógu v angličtině v dopoledních hodinách a také hravou jógu pro děti s angličtinou. Pro více informací navštivte naše webové stránky www.studiotisnov.cz.

Mgr. Jaroslava Paruchová, lektorka angličtiny a jógy

Foto ilustrační

Další článek:
Předchozí článek: