Galerie Josefa Jambora v Tišnově – březnový program

Galerie Josefa Jambora v Tišnově – březnový program

V rámci doprovodného programu k výstavě Ireny Armutidisové Horizonty mlhy, která potrvá do 27. května, jsme pro Vás na březen připravili v Galerii Josefa Jambora kulturní akce, na něž Vás srdečně zveme:

V sobotu 3. března v 17 hodin: O MLZE ve verších s hudbou

Verše Františka Halase, Jana Skácela, Karla Hlaváčka, Jiřího Karáska ze Lvovic a dalších básníků za doprovodu kytarových improvizací Marka Kubáta recitují Jan Lacina, Michal Konečný, Marta Sylvestrová a členové dramatického oboru Základní umělecké školy v Tišnově.

V sobotu 24. března od 10:00 do 12:00: Velikonoční kuropění Výtvarná dílna pro děti

Společně si prohlédneme výstavu fotografických krajinných obrazů Ireny Armutidisové Horizonty mlhy a namalujeme si nejprve společně s Evou Strouhalovou, která dílnu povede, na velký formát balicího papíru probouzející se jarní krajinu. Každý si pak zvolí své vlastní výtvarné jarní téma, které si odnese jako přání k Velikonocům domů pro své blízké a přátele.

V dubnu se můžete těšit na setkání s autorkou výstavy Irenou Armutidisovou, která Vás provede vlastní výstavou a podělí se o své zkušenosti v přednášce: Jak se fotografuje krajina, a to ve vlastních předchozích krajinných cyklech i v tvorbě dalších uměleckých fotografů.

Marta Sylvestrová

Irena Armutidisová, fotografie z cyklu Horizonty mlhy, 2016

Další článek:
Předchozí článek: