SVČ Inspiro

SVČ Inspiro

DĚTSKÝ KLUB PRO ŽÁKY 1. – 5. TŘÍD 

Vážení rodiče, přinášíme vám nabídku nové služby, kterou jsme otevřeli 12. února 2018.

V dětském klubu mohou vaše děti trávit čas po školním vyučování, před kroužkem či po kroužku.

Otevírací doba je každý den školního vyučování v čase 13 – 18 hodin. Provoz bude zajištěn dvěma pedagožkami. Žáci budou během pobytu využívat: deskové hry, hudební nástroje, různé hry a stavebnice, budou pro ně připraveny jednoduché výtvarné aktivity, dále budou využívat i venkovní hřiště či cvičebnu Inspira. Cena od února do června 2018 je 300,- Kč.

Dětský klub je pro žáky základních škol. V rámci dětského klubu nabízíme i službu doprovod dětí ze školy do dětského klubu/kroužku. Služba je určena pro rodiče, jejichž děti nejsou umístěny ve školních družinách, nebo čekají po školním vyučování na kroužek nebo na autobus domů NABÍZÍME BEZPEČNÉ PROSTŘEDÍ, kde vaše děti mohou trávit volný čas. Služba je pouze pro občany, kteří mají trvalé bydliště, nebo jsou zaměstnáni v MAS Brána Vysočiny:

  • Braníškov
  • Březina
  • Deblín
  • Heroltice
  • Katov
  • Kuřimská Nová Ves
  • Kuřimské Jestřabí
  • Lažánky
  • Lubné
  • Maršov
  • Nelepeč – Žernůvka
  • Níhov
  • Svatoslav
  • Tišnov
  • Úsuší
  • Jamné
  • Pejškov

Službu můžeme nabídnout díky získanému projektu Evropské unie – Operačního programu zaměstnanost. Pro využití dětského klubu je potřeba: přihláška do dětského klubu, uhrazený poplatek, oba rodiče musí doložit potvrzení o postavení podpořené osoby na trhu práce – zaměstnaný rodič – potvrzení zaměstnavatele o pracovním poměru (vč. DPP, DPČ) s uvedením doby trvání pracovní smlouvy; osoba samostatně výdělečně činná – potvrzení ČSSZ o úhradě odvodů na sociální pojištění; nezaměstnaný –  potvrzení z úřadu práce o tom, že je rodič (případně jiná pečující osoba) veden v evidenci uchazečů o zaměstnání; osoby v procesu vzdělávání – potvrzení o studiu; osoby absolvující rekvalifikační kurz – potvrzení o účasti na rekvalifikačním kurzu, příp. potvrzení o jeho úspěšném ukončení.

Doufáme, že vás naše nová služba zaujala a pomůže vám vyřešit starost o vaše děti během vašeho pobytu v zaměstnání.

     Kontaktní osobou pro přihlášení a podrobnější informace je: Monika Zálesáková – ucetni@svcinspiro.cz, 734 260 123

 

Seminář první pomoci a resuscitace s MUDr. Milanem Brázdilem 

Pozor! Pro velký zájem přidáváme další termín semináře první pomoci a resuscitace s MUDr. Milanem Brázdilem, a to pondělí 23. dubna 2018 v 17:30 hodin v klubovně Inspira. Předpokládaná doba trvání je asi 3 hodiny, cena kurzu 290 Kč / osobu (děti 250 Kč).

MUDr. Milan Brázdil je vedoucí lékař a primář urgentní medicíny, v současně době je lékařem zdravotnické záchranné služby Olomouckého kraje, je 25 let lékařem letecké záchranné služby a je také držitelem Ceny za počin roku v kategorii hrdinský čin.

Přednáška je vedena velice zajímavým, interaktivním, poutavým způsobem, s humorem sobě vlastním a názorně tak, že vám její obsah zůstane v mysli na hodně dlouho a v případných nečekaných krizových situacích vám značně ulehčí nutné jednání k záchraně lidského života. Naučí vás organizovat záchranný řetězec, komunikovat s dispečerem, pacientem, zvládat paniku, naučí vás zvládnout stresové situace při pomoci člověku v ohrožení života.

Seminář je určen široké veřejnosti, je vhodný pro rodiče s dětmi (od 10 let), mládež, seniory, pedagogy v ZŠ i MŠ, hasiče, seniory, zdravotnické pracovníky,…

Více informací na www.svcinspiro.cz. Přihlašovat se můžete do 16. 4. 2018 na emailu planerova@svcinspiro.cz.

POZVÁNKA NA JARNÍ DÍLNY

Děkujeme všem příznivcům za hojnou účast na adventních dílnách, které se konaly první adventní sobotu roku 2017. Tímto bychom vás chtěli pozvat na 3. jarní kreativní dílny. Opět se můžete těšit na nepřeberné množství drobností pro radost či k dekoraci našich domácností. Zkušení lektoři si pro Vás připravili dílny spojené s příchodem jara. Přijďte a přesvědčte se  na vlastní oči v neděli dne 25. 3. 2018 od 9 – 17 hodin v sále pod kinem, MěKS Tišnov.

Těší se na Vás – Tvoření LuKa a Inspiro Tišnov Za Tvoření LuKa, Lucie Dospíšilová a Kateřina Cvrkalová a za Inspiro Dáša Lazarová.

 

S INSPIREM K MOŘI

Pojeďte s námi v létě za sluncem, mořem a krásnými zážitky! Jako novinku v tomto létě nabízíme společně s CK Gargano pobyt na italském poloostrově Gargano v areálu Villagio Riccio. Určené pro širokou veřejnost i samostatné děti. Čeká na vás oblázková pláž, krásná příroda a pestrý program pro děti!      Termín zájezdu je 7. – 18. srpna 2018, cena 7500 Kč / osobu. V ceně: ubytování ve vybraném objektu, doprava autobusem, plná penze a pitný režim, využívání víceúčelového hřiště a zastřešené tělocvičny, povlečení a úklid, pojištění CK proti úpadku. Odjezd z Tišnova.

Více informací a přihlášky již TEĎ na www.svcinspiro.cz nebo planerova@svcinspiro.cz.

 

PŘÍMĚSTSKÉ TÁBORY

 Nabídka, více informací a přihlášky již TEĎ na www.svcinspiro.cz

Další článek:
Předchozí článek: