Informační centrum v novém……

Informační centrum v novém……

Jsou to už 2 měsíce, kdy se Turistické informační centrum přestěhovalo do nových prostor a stalo se součástí Centra služeb pro turisty. Pro ty, kteří si této změny nevšimli, sídlíme na nám. Míru 120 tedy v budově hotelu Květnice (vchod z náměstí Komenského). V Centru služeb pro turisty je možné využít úschovnu zavazadel či bike boxy a rovněž použít veřejné toalety.

Turistické informační centrum i po přestěhování na novou adresu nabízí stejné služby. Můžete si zde koupit vstupenky do kina či na akce pořádané Městským kulturním střediskem, vstupenky prodávané přes prodejní portály Ticket Art, Ticket Stream a Colloseum ticket. Stávající sortiment suvenýrů jsme rozšířili o prodej komiksu Hrdelní zločiny Tišnova a okolí. Služby jako je výlep plakátů, pronájem prostor MěKS, využití počítače, kopírování, tisk a vše ostatní zůstaly beze změn.

I když na nové adrese fungujeme „krátce“, návštěvnost se zvedla nejen z řad turistů, ale i Vás místních. To nás samozřejmě těší a věříme, že i nadále k nám budete chodit nejen pro vstupenky, ale třeba i pro tipy na výlet.

Eliška Špačková

foto: Michal Juříček

Další článek:
Předchozí článek: