Letní příměstský tábor na Ranči Loučka

Letní příměstský tábor na Ranči Loučka

V době letních prázdnin od 17. do 21. července se koná příměstský tábor „Prázdniny na ranči“, se zaměřením na péči o všechna domácí zvířátka. Budeme si vařit bylinkové čaje, na ohýnku opékat špekáčky, máme připravené výtvarné a rukodělné činnosti, aktivní hry s poznáváním přírody, zvířat a rostlin.

Naším cílem je, aby výukové programy inspirovaly a působily na tři složky dětské osobnosti, na jejich rozum, srdce a cit. Klademe důraz na pobyt v přírodě, její vnímání pomocí všech smyslů a na vytváření pozitivních zkušeností z kontaktu s přírodou a se zvířátky. Vytváříme prostředí, které netlačí k výkonu, ale pomáhá dětem rozvíjet jejich osobnost, poznat sebe sama, získat poctivý pohled na svět kolem nás.

Orientační program: Děti k nám přicházejí kolem osmé hodiny ranní, pomohou nakrmit koně, odvedou je do výběhů. Po svačině pomáhají s pracemi ve stáji a u zvířátek a naučnými hrami. Po obědě je polední klid do 14 hodin, který děti tráví klidovými hrami v klubovně. Odpolední program probíhá venku nebo v hale. V 15 hodin svačina. Po 16. hodině si rodiče odvážejí děti domů.

Kontakt: tel. 603 183 355, přihláška na stránkách: www.rancloucka.cz

 

Jana Prokopová

Foto ilustrační

Další článek:
Předchozí článek: