Dopřejete si taneční rána v ZUŠ?

Dopřejete si taneční rána v ZUŠ?

Pro zájemce o intenzivní ranní pohyb v podobě tance je otevřen nový kurz v prostorách ZUŠ. Pod vedením zkušené lektorky Barbary Cahové z brněnského Dashdance se můžete těšit na rozličné podoby současného tance. Setkání jsou připravena na 90 minut. Jejich smyslem není společně secvičit nějakou konkrétní choreografii, ale mít možnost intenzivního kontaktu se svým tělem, sami sebou a přitom vnímat výzvy, které tanec nabízí.

Lekce probíhají v pondělky a středy od 7.20 do 8.50 s tím, že do prostor ZUŠ je možné přicházet už po sedmé hodině. Podíl na náklady vychází na 140 Kč za jednu lekci. Po první zkušenosti a rozhodnutí pokračovat je třeba podpořit konání dalších lekcí předplacením na měsíc dopředu. Na pravidelnou docházku je možné si vybrat buď pondělky, středy, nebo obojí… V případě zájmu mohou setkání probíhat i v červenci. Pravidelně pak opět od září.

Zázemí kurzu je zajištěno v tanečním sále ZUŠ Tišnov s laskavou podporou p. ředitele Tomáše Zouhara.

Odkaz na medailonek lektorky Barbary Cahové najdete na webu www.dashdance.com.

Kontakt pro závazné přihlášky či případné informace: tanec.tisnov@gmail.com, tel. č. 720 978 022. V případě volné kapacity je možné se do kurzu připojit kdykoliv.

 

Karolina Jandová

Foto: archiv Barbary Cahové

Další článek:
Předchozí článek: