Aktuálně z Oblastní charity Tišnov

Aktuálně z Oblastní charity Tišnov

Oblastní charita Tišnov oslavila 25. výročí založení Diecézní charity Brno

Šárka Blatná

Oblastní charita Tišnov uspořádala pro své dobrovolníky při příležitosti 25. výročí založení Diecézní charity Brno filmové představení. V podvečer 6. a 7. března ožilo Kino Svratka v Tišnově smíchem dětských diváků, převážně koledníků z tříkrálové sbírky.

Rodinný film Psí poslání se líbil a věříme, že pěkné chvíle přinesl i přítomným rodičům a prarodičům.

Po rozdání drobných dárků jsme se všichni v dobré náladě rozešli do svých domovů.

Dělíme se s Vámi o pár ohlasů od diváků:

„Kino se nám moc líbilo, bylo to milé překvapení,“ napsali koledníci z Lomnice. Přidávali se i ostatní, a to z Louček, Tišnova a dalších obcí. Dokonce zanechali na tabuli vzkaz.

Srdečně děkujeme za společně prožité chvíle.

 

Vy rozhodujete, my pomáháme

Aneta Ambrosová

Nakoupíte-li ve dnech od 8. března do 4. dubna 2017 v obchodním řetězci Tesco v Tišnově anebo v Boskovicích, budete moci podpořit projekt Chráněného bydlení Skryje. Za každý nákup obdržíte žetonek, který lze vhodit do hlasovacího zařízení přímo na prodejně. Výherce získá 30 000 Kč. 

Cílem projektu je nákup prostředků a nácvikových pomůcek, na základě kterých by se klienti chráněného bydlení mohli učit schopnostem a dovednostem, které by je v budoucnu mohly dovést až k samostatnému bydlení. V obci Skryje mají naši klienti možnost podporovaného bydlení v sociálních bytech a díky charitním kvalifikovaným pracovníkům jsou vedeni k tomu, aby se co nejvíce osamostatnili a mohli tak žít kvalitním a plnohodnotným životem.

 

Foto: archiv Oblastní charity Tišnov

Další článek:
Předchozí článek: