Anketa k projektu znovuoživení areálu letního kina Tišnov

Anketa k projektu znovuoživení areálu letního kina Tišnov

Vážení spoluobčané,

rádi bychom Vás touto cestou oslovili s anketou k projektu znovuoživení areálu letního kina Tišnov. Vyplněním krátkého dotazníku vyjádříte svůj názor k jednotlivým aktivitám, které byly navrženy pro možnou realizaci v dané lokalitě. Můžete samozřejmě připojit i další návrhy na využití areálu, které budou v další fázi projednávání zohledněny.

V současné době využívá areál ke svým sportovním činnostem spolek Odyssea Tišnov, který se zaměřuje především na lukostřelbu a její propagaci. Jeho cílem je v areálu letního kina vybudovat veřejnou lukostřelnici a 3D parkour, který má mnoho příznivců z řad všech věkových kategorií. Alternativou k tomuto záměru je v areálu letního kina postavit víceúčelové centrum s množstvím sportovních či relaxačních aktivit. S oběma záměry se můžete seznámit na webu města pod odkazem http://www.tisnov.cz/pozvanka-na-verejnou-diskusi-znovuoziveni-rekonstrukce-arealu-letniho-kina. Obě varianty zahrnují rekonstrukci amfiteátru letního kina (hlediště, promítací plátno, jeviště, objekt promítárny, hygienické zařízení), který si zaslouží zvýšenou pozornost.

Anketní lístky budou k dispozici od 22. 2. 2017 do 8. 3. 2017 na podatelně MěÚ Tišnov, nám. Míru 346, a v budově radnice na nám. Míru 111, kde je bude možné také osobně odevzdat do připravených sběrných schránek (PO a ST 7–17 h, ÚT a ČT 7–15 h, PÁ 7–12 h). Anketa bude probíhat i elektronicky na internetových stránkách města www.tisnov.cz.

Výsledky tohoto dotazníku napovědí, co byste si Vy, občané, v této lokalitě představovali. Je však pouze na Vás, zda budete svůj názor prezentovat a napomůžete tak k rozhodnutí o dalším osudu této zcela výjimečné lokality.

 Vašeho názoru si velmi vážíme a děkujeme za vyplnění a odevzdání dotazníku.

 

Monika Chlupová Fruhwirtová, garantka projektu

Foto: archiv MěÚ

Další článek:
Předchozí článek: